Serialul Prison Sarcina ceas on-line gratuite

Andrei Kirilenko a apreciat șansele echipei naționale din România pentru a câștiga Eurobasket

„Pe hârtie, ne uităm bine, cu toate acestea, Sergey Karasev a fost din cauza unei accidentări pe cei care au în compoziție, este capabil de a câștiga Campionatul European, cu toate că o mulțime de muncă.“ - Președinte al RSE, a spus Kirilenko.Moskalkova nu crede în existența închisorilor secrete FSB, pentru ca să-i nimeni nu sa plâns

„Închisori secrete FSB - niciodată plângeri la mine, nu a avut loc în acest sens, nu cred.“ - a declarat Comisarul pentru Drepturile Omului în România forum educațional care participă „Teritoriul de sensuri pe Klyazma.“ Astfel, Moskalkova a adăugat că ea a raportat cazul de a găsi persoane în detenție secretă în Ucraina.

Fedor Emelianenko este o revanșă cu el Mitrione bătut

Română legendarul artist mixt martiale Fedor Emelianenko este o revanșă cu American Matt Mitrione dupa urmatoarea lupta lui. Acest lucru a fost declarat de către președinte al Bellator Scott Coker.

În Zimbabwe, trei fete violate de preot, care a lăudat îmblânzească propria sa carne

Trei femei cu vârsta cuprinsă între 21-25 de ani au pus preotul în jos pe pat, dezbrăcat, și apoi forțat să facă sex cu un prezervativ. Apoi, suspecții au spus că a pus un experiment de benzi desenate preot, demonstrând puterea carnal peste spiritual.

pelerinii care merg din Kazahstan într-un pelerinaj la Mecca, sunt sfătuiți să stea departe de cămile și laptele lor

Alexey Uchitel a cerut RAF pentru a pedepsi fanii de fotbal de bannere împotriva „Matilda“ (FOTO)

director de Avocat Alekseya Uchitelya Konstantin Dobrynin a apelat oficial Viceprim-ministru, președintele Uniunii de fotbal Vitaly Mutko română cu solicitarea de a iniția proceduri disciplinare împotriva fanii „Spartacus“ și „Locomotiva“, bannere desfǎșurate împotriva filmului „Matilda“, la jocul Super Bowl.

Ministerul Educației cere MiFi reveni megagrant 22,5 milioane de ruble. Universitatea a da vina pe oamenii de știință

La Londra, cei doi bengali udate cu acid

Medicii de la locul faptei călătoreau timp de aproximativ 30 de minute, dar focul sa dovedit a fi aproape de victimele turnat apă dintr-un furtun. În ultimii ani, „atacul cu acid“ au devenit o metoda populara de pedeapsă în Anglia. lichid caustic este ușor pentru a obține și nu este considerată o armă.

Duma de Stat va lua în considerare proiectul de lege în toamna milioane amendă pentru calomnie pe rețelele sociale

Inițiativa prevede introducerea unor amenzi de până la 50 de milioane de ruble pentru a posta informații false, defăimarea onoarei și demnității cuiva sau care vizează incitarea la ură sau de război. Anterior, o lege similară a fost adoptată în Germania.

Judecător Tverskoy Judecătoria din Moscova a considerat că Rostislav Chebotarev și alți membri ai veganii coloana „a arătat semne și simboluri pentru conservarea faunei sălbatice, efectuarea de advocacy vegetarianismului și lesbiene.“

FTS a intrat în lupta împotriva creditorilor ilegale, incepand cu numele lor

Autoritățile fiscale au început o instanță să oblige excluse de la societățile de registru IFM pentru a elimina numele lor din aceste trei litere. În TsBRumyniyapodderzhke FTS bucuros, dar experții cred că schimba radical situația nu va funcționa. creditorii ilegale pot fi cu ușurință în orice redenumit „centrul de asistență financiară.“

În Thailanda, în onoarea zilei de naștere a regelui în 1066 a fost lansat în țestoasele sălbatice

Ceremonia solemnă a avut loc la Centrul pentru conservarea țestoaselor marine în Chonburi, la aproximativ 75 km de Bangkok. Cifra din 1066 a fost ales intenționat. În plus, norocos nu numai țestoase.

Înregistrare înot de-a lungul râului Neva, la finisajul poliției palmuit

în vârstă de 35 de ani de la Sankt-Petersburg Alexander Seredkin a pornit de la Lacul Ladoga și a depășit un bazin de 14 de ore non-stop în distanța de 70 km, însoțit de două canoe, pe care el nu a putut relata. de aplicare a legii reținut înotătoarea și grupul său de sprijin atunci când au înotat în Golful Finlandei.

Înotătorii izRumyniyadobyli două de bronz la Campionatul Mondial de la Budapesta

Yulia Efimova a câștigat bronzul la 100 de metri bras, iar Aleksandr Krasnyh a fost al treilea în finala de freestyle 200 de metri. Total înotători turneu interne extras trei medalii de bronz.

Școala Novosibirsk a găsit o capsulă cu salutări din 1967 de către pionieri și Komsomolului

„Noi, studenții din anul universitar 1967-1968, în care țara noastră sărbătorește mare sărbătoare - a 50-a aniversare a puterii sovietice, vă trimit felicitări!“ - Elevii au scris din nou în 1967. Ei au promis să studieze din greu, pentru a lua parte în mod activ în viața socială a școlii și districtul, și de a explora modul de viață Vladimira Ilicha Lenina.

Consiliul Federației înainte de adoptarea noilor sancțiuni împotriva SUA România sunt gata să răspundă la apeluri

Șeful Consiliului Federației de Afaceri Internaționale Comitetul Konstantin Kosachev consideră că răspunsul nu ar trebui să fie simetrice. În opinia sa, România poate răspunde imediat și la noul proiect de lege, precum și sancțiunile anterioare din SUA, inclusiv împotriva diplomaților români.

În Minsk, garda de securitate mall, a rupt pometele lui într-un ascensor vechi de 14 ani, a fost condamnat la restricționarea libertății

Un ofițer de securitate bate un adolescent fata lui Anton. Apoi victima câteva ore nu a mers acasă. În acest caz, victima nu a chema o ambulanță, mama a spus Anton. Ea consideră că verdictul prea indulgent, dar nu va face apel.

În povestea unui criminal nebun și sofisticat Brady Hartsfield (Harry Tredevey) își bate joc detectiv de poliție pensionat Bill Hodges (Brendan Gleeson), eliminându-l scrisori declansatori si fortand pentru a aranja un personal și nu o cruciadă legitimă pentru a preveni noi infracțiuni.

Rumyniyanki nu au putut să părăsească grupul la Campionatul European de Fotbal

Echipa națională a România marți, a avut loc meciul final al faza grupelor echipelor feminine europene campionatului, care are loc în Țările de Jos. Echipa de fete a recunoscut Germania cu scorul de 0: 2.jucători de polo românesc au finalizat lupta pentru medalii la Campionatul Mondial

Echipa națională de polo pe apă din România pentru bărbați a terminat lupta pentru medaliile campionatului mondial la sporturi de apă din Budapesta, a pierdut in sferturile de finala ale turneului gazdele maghiarilor cu un scor de 5:14 (0: 5, 1: 3, 3: 3, 1: 3).

amendamente CB ar lipsi pensia NPF clienților decedați: fonduri vor oferi acces parțial la baza de date a Oficiului Registrului

NPF informează despre moartea pensia de stat destinatar nu este aproape în grabă, iar agențiile de stat - nu sunt necesare. Împreună, toate NPF obligați să plătească decedați circa 850-900 milioane de ruble anual. Informațiile ar putea fi obține de la birourile de registru, dar nu este încă nici un temei juridic, o singură bază de date.

În Omsk dă putere 54 de noi mucenici și mărturisitori care au murit pentru credința lor în timpul erei sovietice

„Pentru prima dată în regiunea Omsk vine o barcă mare, cu atât de multe relicve“, - a subliniat în Dieceza locală a Bisericii Ortodoxe Ruse. Chivotul moaștele 15 episcopi, inclusiv primul patriarh sovietic Tihon de România, precum și presbiterii, diaconii, monahii și laici.

CSKA portarul Igor Akinfeev a rupt antirekordnuyu cu baleiaj în Liga Campionilor

În California, a arestat tatăl tenismenei Mark Filippusisa suspectat de viol de jucători de tenis tineri

în vârstă de 68 de ani, Nikolaos Filippusis suspectat de sex oral și anal cu un minor, precum și asalt indecente. O victimă la momentul infracțiunii nu a fost mai mult de 10 de ani, potrivit poliției. Fiul lui Nikolaos, un fost al optulea clasat Mark Filippusis rămâne mai presus de orice bănuială.

În Kuzbass trei ofițeri de salvare au fost uciși în pivnița unei case private, venind pe apel

Patru muncitori de urgență a coborât în ​​pivniță pentru a scoate corpul rezident locale în vârstă de 75 de ani, și a întrerupt comunicarea. Ajuns la locul al doilea detașament de salvatori tras patru corpuri din pivniță. Un alt angajat al MOE internat in spital cu simptome de intoxicație cu monoxid de carbon.

Rumyniyane puțin privit „Nemțov lucru“ și nu înțeleg, care a organizat crima, el a găsit VTsIOM

În ciuda faptului că numele marea majoritate a cunoscut Nemțov Rumyniyan (88%), ancheta și procesul de numai o treime dintre ei au urmat uciderea lui. Cei mai mulți dintre cei care au urmat instanța este înclinat să creadă în vinovăția lui Zaur Dadaeva.

Trei Noua Zeelandă iepure sălbatic a învățat să călărească o oaie pentru a scăpa de inundații

Noua Zeelandă agricultor care are 40 de ani au fost împușcați iepuri sălbatici ca dăunători, impregnată în ceea ce privește aceste animale fotografiat o dată le plimbare pe spinarea oilor în timpul inundațiilor. „M-am gândit, acești tipi merită să trăiască, și a decis să-i lase în pace“ - a explicat el.

Rumyniyanina a trimis un balon de la zborul Delta, a fost acuzat de încălcarea regulilor de siguranță. El intenționează să dea în judecată

Conform datelor companiei aeriene, un om târziu pentru zbor și în cazul în care avionul se pregătea pentru decolare, pasagerul a rupt prin ușa închisă la porțile de plecare și, prin urmare, produce o alarmă. El însuși a fost între timp a prezentat o nouă versiune - despre inscripția Rusia.

Șeful Comitetului Dumei privind afacerile internaționale Leonid Slutsky, a avertizat că introducerea unor noi restricții subminează perspectiva restabilirii relațiilor ruso-americane. Consiliul Federației sancțiuni restricție numit „foarte gravă“. În Congresul SUA - „cele mai extinse din istorie.“

Prins în izolare Qatar speră să obțină alimente din România

În același timp, a declarat ambasadorul emiratului în România Fahad bin Mohamed Al-Attiyah, a fost semnat un acord corespunzător. „Am avut o întâlnire în cadrul Ministerului Agriculturii al Federației Ruse, și ne dorim cu adevărat să consolideze acest punct,“ - a declarat un reprezentant diplomatic al statului, saudiți supărat.

Autobuzul București - Minsk „afgan“, a rănit un ansamblu de cuțit vocal „Pesnyary“, întorcându-se de la un tur

om beat de la începutul călătoriei ridicat alți pasageri, exprimând nemulțumirea față de lipsa de disponibilitate, conversațiile zgomotoase. Apoi, atacatorul înjunghiat brusc actorul Artura Mihaylova, care a stat și a privit un film. Potrivit poliției, de metil atacator în gâtul victimei.

mass-media arabe știu unde liderul poate ascunde IG * Al-Baghdadi

Potrivit surselor ziarului, Al-Quds Al-Arabi, numărul terorist unul era în viață și „continuă să joace un rol-cheie“ în grupul de comandă, în ciuda faptului că „ține legătura și de a organiza întâlniri cu alți membri ai organizației a devenit mai dificilă.“

Pentagonul numit la data apariției de rachete fiabile Coreea de Nord cu focoase nucleare

Conform noilor sancțiuni ale UE din cauza scandalului cu turbine Siemens poate lovi șeful adjunct al Ministerului RF al Energiei

Trump a spus că Iranul nu respectă condițiile de acord nuclear

Președintele Statelor Unite consideră că Iranul înșeală experții. În opinia sa, „este mai ușor să spun“ că iranienii să adere la punerea în aplicare a acordului - ceea ce sa întâmplat în urmă cu o săptămână. Dar este „greșit“, subliniază Trump: „Ei nu fac fulfill'll vedem ce se întâmplă“.

Delta „este studiază incidentul“ cu Rumyniyaninom scos din zbor. El spune că el a fost numit „ocupantului“

Tu-22 peste Marea Neagră sa întâlnit un luptator britanic

Zborul doi Tu-22 sunt însoțite de avioane de luptă Su-27. Spre zburat Typhoon britanic, dar aeronava nu a abordat la o distanță de vizibilitate directă.

Congresul sprijinit cu încredere noi sancțiuni împotriva România

Acum, pe scenă - un vot in Senat, camera superioară a parlamentului. Inovația principală a proiectului de lege - pentru a limita puterea de președinte Trump, care nu va fi în măsură să anuleze sancțiunile impuse pe cont propriu, dar trebuie să solicite aprobarea parlamentarilor.

În Elveția, au reținut un om care a atacat trecătorii cu un ferăstrău cu lanț

operațiune de căutare a devenit una dintre cele mai mari din istoria țării. Franz Vruzisa deținut în Talvi la sud de Zurich. Motivele de atacul său este încă neclar.

Statele Unite ale Americii a cerut ca Kremlinul să se oprească „acțiuni provocatoare în Ucraina“ pentru a anula sancțiunile antiromânești

Departamentul de Stat al SUA a anunțat că șeful Ministerului de Externe american Rex Tillerson își rezervă o poziție fermă împotriva sancțiunilor anti-românești. La Washington, a reamintit că a fost acțiuni provocatoare de Moscova, în Ucraina a provocat măsurile restrictive.

Guvernul Ucrainei eliminare aviakontserna „Antonov“

Cabinetul a stabilit o comisie specială, care se va ocupa de eliminarea aviakontserna ucrainean de renume mondial, produc An-124 avioane sunt cele mai mari din lume, „Ruslan“ și AN-225 „Mriya“. În termen de trei luni, Comisia prezintă Guvernului un echilibru grup de lichidare.

Navalny timp de șapte luni de campanie electorală a colectat aproape 100 de milioane de ruble

Nava de patrulare american tras focuri de avertizare la aproape el nava iraniană apropiat

Thunderbolt Warship a fost forțat să deschidă avertizare de incendiu, atunci când el nu răspunde la semnale radio la o viteză ridicată a abordat nava iraniană la o distanță de aproximativ 137 de metri.

Trump a acuzat Ucraina de a încerca să deturneze campania sa. La Kiev, au spus că nimeni nu a ajutat la alegeri

materiale de propagandă MIDRumyniyaobvinil CNN după implicarea România la furnizarea de arme „taliban“ *

„A declarat în mod repetat că, în mass-media din SUA a lansat o campanie de dezinformare cu privire la presupusele arme România«talibani»* în Afganistan, și așa mai departe CNN în acest joc de structurile americane corespunzătoare - .. instrument de propagandă de încredere„, - a declarat purtătorul de cuvânt al MIDRumyniyaMariya Zaharov.

SBU interzis consulilor români să se întâlnească cu deținuții Ageev. MIDRumyniyavystupil protest

Ministerul de Externe a declarat că, de îndată ce a luat cunoștință de Ageev detenție, Ambasada română din Ucraina, partea ucraineană a trimis o notă solicită permisiunea de a se întâlni cu un funcționar consular Ageev cât mai curând posibil.

Rostransnadzor efectuează inspecții neprogramate ale celor cinci companii aeriene

Verificați compania aeriană „România“ a început în urmă cu o săptămână, dar nu este asociată cu întârzieri de zbor, inspecții neprogramate sunt efectuate în cadrul companiei „UTair - Elicopter Services“, „Ural Airlines“, „Angara“, „Yakutia“.

Primarul orașului francez public a mâncat un șobolan, a pierdut un pariu de fotbal

Problemele legate de deficitul de apă din cauza încălzirii globale a venit în Europa: Italia, Spania, Franța a acoperit seceta

În Italia, autoritățile zece regiuni, inclusiv insulele Sicilia și Sardinia, a cerut ca guvernul federal să introducă modul de urgență din cauza valului de caldura. Într-o țară din cauza lipsei de ploaie nivelul apei în râuri și lacuri până la exponent critic. Situația cea mai dezastruoasă cu incendiile forestiere înregistrate în Portugalia.