Selectați remedii farmaceutice pentru riduri în jurul ochilor

În cazul în care principalele prietenii fete diamante, principalii inamici ai femeilor (și, femei destul de tineri) - ridurile de pe fata. După treizeci de nerăbdare, ei află în jurul ochilor primul „vârstă“ a problemei. Ajuta la rezolvarea lor diferite acasă căi de atac și este foarte scump cosmetice.Și totuși - farmacie medicamente, care ar fi fost inițial destinate în totalitate la alte probleme și durerea noastră, dar după cum se pare, ceva înțeles în frumusețe feminină și ferm sta pe apărare. Proprietățile lor studiaza cu atentie cosmeticiana si medicii si dea propria sa evaluare a acestor fonduri.

Crema anti-rid in jurul ochilor

medicamente farmaceutice care ajuta la lupta riduri

Această listă ar putea fi mai mare, dar chiar și aceste medicamente da o idee despre alegerea femeilor cât de mare a lui. Deci, ceea ce se poate cumpăra într-o farmacie anti-rid?

Heparina unguent, care de obicei cumpăra pentru a scăpa de pungile de sub ochi, sa comportat bine și în opoziție cu ridurile fine din jurul ochilor. Pentru a obține efectul dorit mai repede, unguentul se aplică pe zona ochilor de două ori pe zi.

Crema anti-rid in jurul ochilor

Aevit de droguri, de asemenea, este utilizat de două ori pe zi, dar după câteva săptămâni de utilizare continuă Aevit trimis timp de două săptămâni în vacanță, dând pielii răgaz.

Crema anti-rid in jurul ochilor

Cel mai neașteptat sa întâmplat cu relief unguent. Dezvoltat de către farmaciști ca un tratament pentru hemoroizi a câștigat aproape imediat o „a doua carieră“ și este recunoscută astăzi de către femei ca un mijloc eficient de combatere a îmbătrânirii pielii. Experții explică această metamorfoză, în prezența unui unguent de grăsime de rechin. Printre proprietățile pozitive ale componentei - capacitatea de a regenera celulele, distrugerea edem în zona ochilor. riduri Prin urmare, chiar și adânci ale unguent „în dinți.“

Crema anti-rid in jurul ochilor

Unguent Solkoseril creat pe baza unor substanțe naturale pot penetra în cazul în care „neatinse“ alte droguri. Se poate netezi ridurile din jurul ochilor, care rezultă în ordinea de culoare - devine o sanatoasa, stralucitoare din interior. Și, având în vedere lipsa ridurilor femeilor conferă feței un aspect tânăr, în stare proaspătă.

Crema anti-rid in jurul ochilor

Unguent de zinc, de obicei, prescris de dermatologi pentru tratamentul bolilor de piele, dar așa cum a apărut, este capabil de a elimina și riduri superficiale.

Crema anti-rid in jurul ochilor

Glicerina are o gamă destul de largă de aplicații, dar deosebit de bine în lupta pentru frumusețea femeilor. Cei care folosesc acest instrument în mod regulat, uita repede ceea ce „cioara picioarele“ în jurul ochilor.

Crema anti-rid in jurul ochilor

remediu Panthenol pentru arsuri, multe femei de astăzi sunt de cumpărare într-o farmacie pentru a elimina ridurile.

Crema anti-rid in jurul ochilor

Unguent Radevit în cantități mari conține în vitamine compoziția sa (inclusiv A și E). Acestea sunt efecte foarte benefice asupra pielii și sunt capabili de a netezi ridurile chiar foarte adânci.Crema anti-rid in jurul ochilor

Femeile care se luptă cu cosuri folosind retinoic unguent observat capacitatea sa de efectele revigorante. Cu toate acestea, pe ridurile din jurul ochilor funcționează mai puțin eficient decât în ​​faldurile nazolabiale și neplăcerea.

Crema anti-rid in jurul ochilor

Hidrocortizon, în funcție de mai multe femei, acesta creează un efect de Botox. Prin urmare, acesta este cumpărat de la farmacie, să declare un război fără compromisuri asupra ridurilor din jurul ochilor.

Crema anti-rid in jurul ochilor

Fie că există o bună sunt ele pentru piele?

Nici unul dintre aceste fonduri nu este „strict concentrat de metri.“ Chiar dacă o femeie și-a stabilit și numai una-lea sarcina - lupta impotriva ridurilor, pielii faciale ca întreg primește nutriție și o protecție suplimentară.

De exemplu, prepararea pantenol regenerează pielea care a suferit de la soare fierbinte de vară. procesele de preparare Due activate regenerarea celulelor incepe sa produca colagen dermic, riduri. Puteți uita de decorticare și că fisuri minore ale pielii nu i-ai da pace sufleteasca - nu va fi nici o urmă de ele.

Solkoseril face pielea tânără și sănătoasă. Medicamentul stimulează regenerarea celulelor deteriorate. îmbunătățește circulația sângelui, stimulează formarea de colagen din piele.

Adesea, aceste fonduri sunt incluse în compoziția de substanțe nutritive și vindecare masca faciala, ceea ce face posibil pentru a rezolva mai multe probleme care supărat.

Acțiunea și efectul

Mecanismul de acțiune al medicamentelor asupra organismului sunt întotdeauna cosmeticieni interesate. Cunoașterea - puterea, astfel încât proprietățile utile de medicamente nu pot fi utilizate cu cel mai mare efect. Cum, de exemplu, glicerol lucrări? Acest lichid limpede vâscos pe suprafața pielii creează o peliculă foarte subțire, care nu va permite umezelii să se evapore repede. Acesta este locul unde începe și cel mai important - ridurile. Ei vor umple moleculele de apă, ceea ce face pielea mai mult și mai netedă și chiar. Desigur, procedura necesită mai multe repetiții, dar rezultatul în cele din urmă nu va fi lentă în vine.

Efectul benefic al unguent retinoic este în mare parte datorită prezenței în ea de vitamina A. Fara aceasta vitamina ar confrunta părea uscat, în vârstă, acoperit cu o plasă de linii fine. Vitamina ajuta organismul „razrulit“ situația în favoarea lor. Bărbatul, la rândul său, poate să ia unele măsuri pentru accelerarea rezultatelor. De exemplu, puteți mânca mai multe formule de fortificare alimente mii - varză, morcovi, dovleac, la machiaj piele a fost nu numai din exterior (sub formă de cremă, unguent), dar, de asemenea, din interior (ca parte a unei mese).

Apropo, pe ambalajul unguent retinoic Set unul dintre ei „luptă“ componentă - o substanță isotretinoin. Zona de responsabilitate a substanței - glandele sebacee. De droguri normalizeaza activitatea lor ajută pentru a aduce corpul de secrete generate de aceste glande. Și, ca urmare, - modificări în numărul și compoziția de sebum și de regenerare, prin urmare, a crescut, reduce inflamația.

Indicații și contraindicații

Înainte de a utiliza orice medicament farmacie ca un preparat cosmetic, este necesar să se verifice alergic. Un cuplu de picături de preparatul este aplicat pe suprafața interioară a cotului sau a mâinii. După cinci minute, verificați pentru a vedea dacă există o roșeață sau o altă reacție alergică evidentă. Dacă totul este în ordine - medicamentul este indicat pentru utilizare, în cazul în care nu - atunci trebuie să ridice unele de altele.

Și încă mai au nevoie de ajutor pentru a determina cosmetolog, pentru ten uscat sau gras este un medicament. Este important să se evite o situație în care pielea uscată va încerca să „te rog“ medicamentul pentru tenul gras și vice-versa.

Cu atenție instrucțiunile de studiu la medicamente, pot exista informații despre contraindicații x. De exemplu:

  • nu poate fi utilizat pentru tratamentul femeilor gravide,
  • Este interzisă utilizarea mamele care alăptează,
  • hipervitaminoză,
  • încălcare a pielii ca urmare a prejudiciului,
  • care primesc x medicamente se exclud reciproc
  • unele boli cronice.

Crema anti-rid in jurul ochilor

Review-uri - ceea ce scriu pe forumuri

medicamente farmaceutice, judecând după comentarii pe internet, atragerea femeilor pentru a fi eficiente, sigure, fiabile și relativ ieftină.

Iată câteva opinii. Irina Tula - unguent Relief pe: „Am cunoscut despre acest instrument și să-l utilizați off-label (așa cum este specificat în instrucțiunile), precum și pentru îngrijirea persoanei. Foarte fericit cu rezultatul. Am fost deosebit de relief ajută atunci când trebuie să arate bine în fața unor evenimente importante sau de a merge într-o vizită. Este un instrument care funcționează rapid și precis - înăsprește pielii, conferindu-i un aspect proaspat, ridurile dispar, cel puțin vizual ".

„Aevit Capsule costa doar 34 de ruble. Lipsește un tratament de două ore pe zi. Prietenul meu, care nu va fi trebuit să părăsească casa, ziua generală de știri a trecut cu unt. Aevit ridurilor - super! Maju saptamana - si cel mai mic, care în apropierea ochiului, a plecat să fie cu „matur“ nu știu încă. Dar, pentru mai mult de două săptămâni, nu se recomandă utilizarea acestui medicament. Am nevoie de o pauză. "

cosmeticieni opinie

Potrivit cosmetologi drogherie anti-rid, într-adevăr, o alternativă la unguente scumpe, creme și geluri. Nu contează cât de paradoxal suna, că hemoroizii de droguri este bun în lupta împotriva ridurilor, și totuși este un fapt.

Cu toate acestea, trebuie să ținem cont de faptul că nu se poate face fără consiliere profesională. De exemplu, unele medicamente sunt în nici un caz nu poate fi folosit în mod regulat, în unele există limitări datorate stării generale de sănătate a persoanei. Pe scurt, avantajul este evident, dar, de asemenea, o mulțime de nuanțe - deci pune întrebări, consultați. nici un risc de sănătate.