Și care e problema

Tall - o persoană suspectă de vânzare răsaduri de soiuri de plante

Iar problema este că mai mult de jumătate din răsaduri achiziționate nu justifică așteptările cumpărătorului. Așa cum am menționat, principalul motiv pentru această statistică este faptul că cumpărătorul nu are de multe ori nici o idee despre ce cumpără. Sper, cu ajutorul acestui capitol o parte a remedia această situație.Răsaduri poate fi nici un viitor pentru trei motive.

1. Nu vinzi ce ai cumpărat. Acest lucru este văzut în al 5-lea an.
Soluția de rezolvare.

Opțiunea a) aplicarea conștientă sociabilitate, farmec, inteligenta, si conexiunile de date externe pentru a stabili relații de prietenie cu un bun producător de răsaduri sau cunoștințe. Aceasta este cea mai sigură opțiune; cotele pot crește cu 30%, ceea ce este foarte mult.

Opțiunea b) „Sonny, ei bine, iad, nu vei regreta, îmi voi aminti apoi cuvântul meu!“ Adevărul adevărat: trebuie să-și amintească, oricum. Ucide două păsări cu o piatră și să dea bani pentru bunica mea, și nu iau un copăcel. Cu toate acestea, vă puteți da cuiva care ai făcut prea mult bine.

Opțiunea) Dacă încercați să împingă Altoi, acesta poate fi prevenit. Faptul că aproape toate răsaduri de înaltă calitate - vaccinate (în opinia noastră, în Kuban - „kolyarovany“). La guler lor rădăcină are o curbă caracteristică, și îndoiți - ciot sau înfășurate în jurul tăietura pe portaltoi. Dacă vedeți un butoi drept și taproot puternic, este foarte probabil ca acest lucru este răsadurile de pepinieră, sau din pădure (mai ales - Dogwood). În cazul în care răsad tot mai mare dintr-o bucată de rădăcini groase orizontale - este urmaș al rădăcinii, și nu faptul că el a fost luat din pom ne-grefată (și numai în acest caz se va repeta proprietățile sale). Deci, ce se întâmplă cu cireșe, prune.Opțiunea d) sunt de vânzare copac de soi, dar nu nota. Există doar un singur: ceva de genul un nihilism romantic sau fatalism. „Ei bine, ca soarta ar avea“ Sau: „Toate sunt în căutarea pentru note bune, și iată-mă aici - mai ales nu voi!“ Nu există alte soluții.

2. răsad a rădăcină de sistem dezvoltat in mod normal. Un fenomen de masă în orice țară în care nu plătesc pentru calitate, iar consumatorul este neprotejat.
SOLUȚIE: abilitatea de a alege un sistem de rădăcină bună.

3. Răsaduri de sîmburi (cireșe, prune, prune, piersici, caise, nectarine) în pepinieră ales deja trutovyh putregai lemn. Un fenomen de masă în Kuban.
SOLUȚIE: capacitatea de a alege cele mai sanatoase răsaduri.
Răsaduri poate fi, de asemenea, mort, înghețat, puternic deteriorat, dar prinde de obicei, punctul de vedere ochi prea nenegociabile. Astfel de răsaduri sunt rezolvate de a vinde extrem de rare și am menționa doar un pic mai târziu. Și acum ascultă la alineatele 2 și 3, în scopul de a îmbunătăți capacitatea dumneavoastră de a alege din toate răsadurile cele mai sănătoase și viabile.

MY NEW LAPTOP
CADOU noi cititori!

Acum, și fără să obțineți darul meu - o nouă carte:
NI Kurdyumov. „Ca fertilizator interzicerea FERTILITATEA“ - tratatul Agronomic asupra a ceea ce se întâmplă și ce ar trebui să facem în domeniile și grădini, în cazul în care fertilitatea este deja pierdut.

Al doilea cadou:
NI Kurdyumov. „PLAN SMART“ - mini-curs și un atelier de fotografie pentru proprietarii de parcele mici. Poate fi jumătate din mers pe jos, târârea și obosit, cu doar un singur plan!

Vă garantăm confidențialitatea datelor și lipsa de spam. În cazul în care știrile nu mai este interesat de tine - la sfârșitul fiecărei litere va fi capabil să „dezabona“.

Acolo veți găsi de-al treilea un cadou, foarte special:
NI Kurdyumov. Despre produsul „organic“ și „agrochimic“ - un eseu, cercetarea și căutarea adevărului. Care este cauza reală a „plastic“ și „pe bază de nitrat“ legume? Ce înseamnă „produse de calitate“?