Vinilografiya - plasarea imaginilor pe masini

Vinilografiya pe mașini-l

Imagine preparată de designer este folosind imprimarea de format mare este transferată de la format electronic, pe film, laminat în continuare, dacă este necesar, pentru a se proteja de abraziune și este aplicat pe orice suprafață netedă.Vinilografiya pe mașini-l

Vinilografiyu poate fi folosit pe aproape orice suprafață netedă cu geometrie ușor-complex. Aceste suprafețe din mașină ar putea fi piese vopsite toate cu nici o rugozitate.

Cu alte cuvinte, vinilografiey se poate lipi peste tot ceea ce este lipit cu un film convențional, fără nici o excepție.

Preparat prin transferarea unei imagini pe film (folosind imprimante de format mare). Apoi, imaginea este uscată și apoi, dacă este necesar, un film de protecție este laminată. De asemenea, în funcție de proiectarea imaginii, este posibilă tăierea de contur a imaginilor imprimate echipamentului, și să atragă designer de circuit. După efectuarea tuturor etapelor, materialul este gata pentru a fi aplicat pe o caroserie sau altă suprafață netedă.

Vinilografiya pe mașini-l

Vinilografiya pe mașini-l

1) Cost - vinilografiya, fără îndoială, este de câteva ori mai ieftin decât aerograful, precum și mai ieftin decât alte căi de a schimba aspectul masinii.

2) Protecție excelentă - deoarece materialul este fabricat prin lipirea celor două filme, grosimea devine cu 50% mai mult decât film de protecție din PVC, care este de o treime creșterile sale de eficiență.

3) Vinilografiya - este un mare mijloc anti-furt, ca masina, cu aplicat la el devine imagine memorabilă, și hoții care nu au experiență în demontarea unor astfel de filme, este dificil de a elimina complet din vinilografiyu de suprafață.

4) Este personalitatea ta - design-ul este dezvoltat numai pentru nevoile și dorințele dumneavoastră. Copierea și reproducerea imaginii fără consimțământul dvs. imposibilă.

5) timp - în funcție de proiectarea și domeniul de activitate, poate fi de la o oră la câteva săptămâni (depinde de cerințele dumneavoastră pentru designul final și modul în care vă pregătiți caietul de sarcini volumetrice).

6) Rata de depunere - în funcție de volumul și geometria piesei, timpul măsurat în ore, mai degrabă decât de zile. De exemplu, dacă luăm lucrarea hotei, pelicula de acoperire pe suprafața sa, va fi de 2 ore de bord auto în întregime - 8 ore în totalitate masina - de la două până la patru zile.

7) va fi calitatea imaginii si desen - vei primi un voluminos și a crescut dimensiunea pieselor desen de o calitate excelentă, cu rezoluție înaltă, păstrând în același timp toate culorile originale, texturi si efecte.

8) Percepția vizuală - atunci când se utilizează folii transparente, distinge vinilografiyu de aerografie este practic imposibilă, deoarece limita filmului sunt pliate spre interior piese. Determina că acest film poate fi utilizat numai în cazul în care există o șansă de a vedea elementul lipit din interior, de exemplu, pentru a deschide capota.9) înlocuire ușoară - în caz de deteriorare a imaginii pe orice parte a masinii, nu trebuie să lipiți întreaga imagine, pe care tocmai ați face vinilografiyu pe zona afectată și înlocuiți-l.

10) perfect demontare - dacă este necesar, pot fi eliminate vinilografiyu. Se va lua jumătate din timpul decât lipire.

11) Protejarea suprafeței - suprafața de sub protecție maximă vinilografiey împotriva coroziunii externe.

Vinilografiya pe mașini-l

Cât de mult este vinilografiya?

Vinilografiya calculate strict individual, de la înființarea sa influențată de mai mulți factori, cum ar fi:

1) imaginea pe care o oferă, sau în curs de dezvoltare designerul nostru;

2) modul în care condițiile de precise și detaliate de referință ai făcut la imaginea dorită. Cu privire la modul informativ afirmați cerințele și dorințele dumneavoastră, va depinde de costul de dezvoltare de proiectare și timpul va lua;

3) Calculul costului lucrărilor, luându-se în considerare utilizarea diferitelor tipuri de filme, vom face până numai după un design complet dezvoltat de vinilografii viitoare.

Experții noștri au o vastă experiență în dezmembrarea filmelor cu ajutorul unei tehnologii speciale, folosind instrumente profesionale și chimie. Dacă aveți dorința de a elimina filmul le puteti contacta compania noastra pentru sfaturi.

Pe lipirea o singură bucată va dura 2-3 ore, doua parte a masinii ca un întreg (patru usi, doua aripa fata, aripa spate, două cu stativ) este nevoie de 12 de ore în întregul vehicul - 2-4 zile, în funcție de vehicul.

Garanția pe materialul este format din două componente - garanție oferite de producător, care, în funcție de tipul de film poate fi de la 2 la 12 ani, iar garanția de pe lucrările efectuate - 1 an.

IMPORTANT! Pentru a oferi garanții pentru munca este obligatorie pentru a face inspecția vehiculului, la sfârșitul celor două săptămâni, din momentul performanței.

Vinilografiya pe mașini-l

Vinilografiya pe mașini-l

Vinilografiya pe mașini-l

1) Trebuie să furnizați imaginea în cea mai înaltă rezoluție posibilă și de bună calitate. O atenție deosebită trebuie acordată rezoluția imaginii, cu atât mai mare este, cu atât calitatea imaginii atunci când acesta este transferat la suprafață.

Dacă nu aveți o imagine sau o imagine dorită nu reflectă esența conceput, ar trebui să solicite asistență din partea designerilor noștri, care, pe baza dorințelor dvs. va face pentru tine un proiect de design unic. Ai nevoie pentru a face proiectul tehnic cât mai detaliat posibil. Pe cât de detaliate și exacte vă va face TK, va depinde de costul de creare a unui proiect de design și calendarul acestuia.

3) trimite-ne o fotografie a masinii sau a pieselor, care ar trebui aplicată vinilografiyu. Urmatorul proiect de design compilat (imaginea finală este transferată electronic pentru a trimite o fotografie cu tine), atunci va face ajustări, dacă este necesar.

4) Pentru a aproba proiectul de proiectare, vi se oferă calcularea costului lucrărilor la construcția și aplicarea materialului, acest lucru ia în considerare diferitele tipuri de filme (trei opțiuni posibile pentru filme care diferă în viață, utilizare, performanță și cost).

5) Faceti o dovada - un fragment al imaginii pe care este imprimată pe bandă, pentru transferul ulterior la autovehiculul, în vederea adaptării și selectarea culori și nuanțe necesare.

6) Vii cu mașina la compania noastră, timp de aproximativ 30 de minute, astfel încât să putem împreună cu dumneavoastră pentru a evalua o culoare dovada, elimina dimensiunile necesare și să ia niște poze cu vehiculul pentru lucrările ulterioare.

7) Datele obținute sunt prelucrate de către specialiștii noștri efectuează corecțiile necesare, și apoi materialul este pregătit pentru imprimare.

8) Vinilografiya făcute în 1-3 zile.

9) Ca urmare a disponibilității materialului, va notifica și precizează termenii și data aplicării vinilografii pe suprafața mașinii.

10) După munca pe care o ia masina, inspectați, semna documentele și să plătească restul de 50% din suma pentru proiectarea proiectului, și ar trebui să fie proiectate pentru producerea și aplicarea materialului de pe suprafața mașinii.

Vinilografiya pe mașini-l