Word pentru a rezuma - ceea ce a generaliza sensul cuvântului, exemple de utilizare

Cuvântul generaliza este format din 8 litere: a b b a a t u s

Înțeles un cuvânt pentru a generaliza. Ce este de a generaliza?

Generalizarea generalizată En. Pentru a generaliza. Prin generalizare se referă distribuția efectul obținut pe plan local. De exemplu, antebraț catalepsie poate răspândi cu ușurință la vuietul mâna.Nou Hipnoza: Glosar

Generalizând cuvinte cuvânt sau o expresie care acționează în ofertele funcția de membru, care servește ca un termen generic sunt cu el termeni identici.

Rosenthal DE Glosar de termeni lingvistici Director. - 1976

Generalizate altele - pe Dzh.G.Midu - care apar în procesul de socializare a reprezentării individuale a abstracte celuilalt. Această vizualizare include un set de așteptări, atitudini, valori de grup, pe care individul dirijează comportamentul lor.

Funcția de distribuție sau Generalizat - conceptul matematic care generalizează noțiunea clasică a funcției. Necesitatea unei astfel de generalizare apare în mai multe probleme fizice și matematice.

Funcții generalizate - Conceptul matematic care generalizează clasic. conceptul de funcții. Necesitatea unei astfel de generalizare apare în multe techn. Fiz. și matematică. probleme.

Enciclopedia de Matematică. - 1977-1985

Funcții generalizate - Math. concept, <обобщающее классич="классич" понятие="Понятие" ф-ции="ф-ции" потребность="Потребность" в="в" таком="таком" обобщении="обобщении" возникаетво="возникаетво" многих="многих" техн="техн" физ="физ" и="и"…

enciclopedie fizică. - 1988

generic de programare (în engleză generic de programare.) - o paradigmă de programare, care constă într-o descriere a datelor și algoritmi care pot fi aplicate la diferite tipuri de date, fără a schimba acest lucru foarte descriere.

impulsuri Pooled valori fizice pi, definite prin formulele: pi = sau pi =, unde T - energia cinetică a L - funcția Lagrange a sistemului mecanic în funcție de qi coordonata generalizată, viteza generalizată și timpul t.Generalizat impuls - Financiare. Valorile pi determinate f-Lamy: pi = dt / dqi sau pi = DL / dqi unde T - cinetică. energie, un L - Lagrangiana mecanice. sistem exprimat prin coordonate generalizate și viteza de qi qi generalizat.

enciclopedie fizică. - 1988

Generalized coordonează parametrii independenți qi (i = 1, 2, ..., s) de orice dimensiune, un număr egal cu numărul gradelor mecanice ryh-uri de libertate. sistem și care sunt determinate în mod unic de poziția sistemului.

enciclopedie fizică. - 1988

Parametrii coordonate generalizate independente reciproc qi (r = 1, 2, ..., s) orice dimensiune egală cu numărul de grade de libertate mecanic s. sistem și care să definească în mod clar poziția sistemului.

coordonate generalizate - parametrii independenți reciproc q i (i = 1, 2, ..., s) număr k lyuboyrazmernosti egal cu grade mecanice numărul ryh s de libertate. <системы и="и" к-рые="к-рые" однозначно="однозначно" определяют="определяют" положение="положение"…

enciclopedie fizică. - 1988

Valorile forței generalizate care acționează ca forțe normale, când în studierea echilibrului sau mișcarea sistemului mecanic este determinat prin coordonatele sale de poziție generalizată.

FORCE Generalizat - valoarea de a juca rolul forțelor convenționale, ca și în studiul de echilibru sau de mișcare mecanică. poziția sa este determinată de sistemul generalizat de coordonate.

enciclopedie fizică. - 1988

Generalizează (să fie), -ayu, -aet (zâmbind).

Standard generalizat limbaj mark-up

Standard Generalized Markup Language - standardul internațional pentru schimbul electronic de documente între diferite sisteme. Limba SGML: - operează cu text, imagini, fragmente de sunet ...

Dicționar financiar

Standard Generalized Markup Language - standardul internațional pentru schimbul electronic de documente între diferite sisteme. Limba SGML: - operează cu text, imagini, fragmente de sunet ...

Exemple de utilizare a cuvântului generaliza

Ornitologii va compila informațiile și arată habitatul păsărilor pe harta de Yaroslavl.

odată ce începe să generalizăm.

La urma urmei, aceasta a fost prima situație, când reacția răspândit romană la întregul sector, și nu pe anumite persoane, precum și istoricul acțiunilor sale dovedesc că generaliza, de asemenea, nu a fost folosit.

Acesta este un moft rău în ultimii ani, atunci când, în loc de rigid pentru a face față unei situații particulare într-un anumit funcționarii gadyushnike încep să generalizeze în mod arbitrar, și mai general, pentru a rescrie legile.

Dar eu voi și mass-media ar cere să nu savureze unele cazuri tragice care apar în orice industrie, inclusiv în îngrijire a sănătății, și mai ales să nu generaliza.

În acest caz, guvernatorul a cerut mass-media „pentru a nu savura unele cazuri tragice care apar în orice industrie, inclusiv în îngrijire a sănătății, și mai ales să nu generaliza.“