11 moduri de a face viața confortabilă într-un apartament oraș

Designerii de la Brainstorm Buro a declarat pentru The Village, de ce avem nevoie de un comutator master, senzor de mișcare și un pat de mare într-un apartament oraș obișnuit.

Cum de a asigura un apartament

baie de Dropped

Perioada de valabilitate pentru produse cosmetice

senzori de mișcare

ventilator

Ventilatorul din baie atrage excesul de umiditate. Dar, dacă o include un buton separat, de multe ori uitați să opriți - motorul de resurse se epuizează rapid. Și dacă îl conectați la un circuit la lămpile, pornit și vibreaza de fiecare dată când lumina se aprinde, dar nu este întotdeauna plăcut. Ce să fac? Am venit cu o soluție simplă - pentru a opri cronometrul ventilatorului și cheia în locul comutatorului clasic: faceți clic - și se revine la poziția sa inițială, ca soneria de la intrare. Acum, dacă aveți nevoie pentru a extrage excesul de umiditate, apăsați - și începe ventilatorul. El va îndeplini lui 7-10 minute, în funcție de setarea, apoi se stinge în sine.de mare chiuveta

Dacă ridicați chiuveta din baie un pic mai mare, de până la aproximativ 90 de centimetri, atunci acesta va fi mai convenabil de a utiliza atunci când spălare: macră au mai puțin și va exista un număr mare de spray.

Cum de a asigura un apartament

Podium pentru mașina de spălat

Dacă aveți posibilitatea de a pune mașina de spălat un pic mai mare, ceea ce face un mic podium - nu a ezitat să acționeze. Încărcați aparatul va fi mult mai convenabil, și pot fi plasate în partea de jos a rezervorului pentru haine și alte lucruri. Doar spune, un podium trebuie să fie construite în mod corespunzător pentru a susține greutatea și vibrațiile în timpul ciclului de centrifugare. Furnizarea de colțuri mici pentru a minimiza riscul ca mașina de spălat va decide să sară în jos.comutator master, sau un sistem de „hotel“

Oricare dintre noi intrat într-o situație în care, ieșind din apartament, conștient de faptul că el a părăsit lumina inclusă într-o cameră sau în bucătărie. Și astfel încât să nu vrei să te întorci pentru a ajunge la comutator. În hoteluri moderne, această situație nu poate a priori: a părăsi camera, doar scoate cartela de un receptor special, iar iluminarea din cameră este oprit automat. Am decis să utilizeze această soluție în proiectele noastre, și a fost foarte convenabil. Tot ceea ce este necesar - în timpul reparației un electrician pentru a avea toate circuitele de iluminat pe un anumit grup de mașini în tabloul de bord - și a pus releul de pornire, care va administra grupul cu un comutator convențional. Sună complicat, dar electrician să se ocupe cu ușurință. Dezactivați în acest caz, numai de iluminat, dar toate aparatele necesare, cum ar fi un frigider, va funcționa ca de obicei.

Priză cu întrerupător

Unele prize din cameră poate fi conectat la un comutator unitate standard la ușă. Imagineaza-ti cat de convenabil este ca un comutator convențional, puteți activa sau lampa de podea, de exemplu, ghirlande de Crăciun, introdus în priză, marcate special. Această metodă oferă o flexibilitate remarcabilă în alegerea scenariilor de iluminat, precum și în combinație cu comutatorul principal face dublu confortabil de viață. La o cameră de zi mare are sens pentru a oferi mai multe bucle astfel de puncte de vânzare, astfel încât să puteți alege care dintre lampadare încorporează unul sau altul comutator.

piețe de desfacere Localizare

În proiectele noastre, unele dintre cele mai frecvent utilizate priza - priza este pe pantele de ferestre. Într-un apartament modern există o mulțime de diferite încărcătoare și gadget-uri, care nu este foarte convenabil de a utiliza, în cazul în care priza este prea mică. Sockets la o înălțime de 25 de centimetri de la podea da încet mod de a unor asemenea soluții, în special în apartamente mici.

Cum de a asigura un apartament

produse alimentare Gourmet

Cum de a asigura un apartament

pat de mare

Dacă ești norocos și din fereastra dormitorului cu vederi frumoase - du-te pentru ea! Încercați să găsiți sau comanda un pat și saltea mai mare: chiar plus 10 de centimetri în înălțime se poate schimba în mod dramatic sentimentul. În unele cazuri, atunci când camerele au un balcon sau loggie, chiar am reduce ușor unitatea de prag, că nimic nu a împiedicat bucura de peisaj în afara ferestrei. Și totuși mai mare pat, locurile de depozitare suplimentare se pot organiza sub ea.