8 idei pentru a utiliza resturile de tapet

Decupați tapet frumos va acoperi durata de viață a mesei de cafea blat ponosită și returnează o vedere decent. Imagini de fundal trebuie să fie lipite pe lemn și apoi se acoperă cu un lac special pentru decupaj pentru oaspeții coate frecat o gaură în hârtie. Este posibil, cu toate acestea, și capacul de sticlă.Cum să utilizați resturile
www.bhg.com

Cutii pentru depozitarea lucrurilor mici

cutii fără chip din magazin se potrivesc imediat în interior, în cazul în care lipit tapet - fie la fel ca și pe pereți sau contrastante, dar în același ton. Și acolo cu siguranță nu va fi nimeni în afară de tine.

Cum să utilizați resturile
www.bhg.com

Passepartout pentru fotografii

imagini color pe fundal wholemeal pestriță a pierdut, dar stricte de fotografii alb-negru din apropierea de ramuri, flori și modele vor beneficia.

Cum să utilizați resturile
www.bhg.com

Unele imagini de fundal sunt atât de bine încât să se bazeze pe opera de artă. Rămâne doar să taie o bucată și introduceți-l în cadru. Mai ales galeria pare rece de aceeași - sau diferite, dar un concept similar - tapet pe fundalul unuia pereți de culoare.Cum să utilizați resturile
www.bhg.com

O bucată de tapet la fiecare pas - și că scara nu mai este pur construcții utilitare și decorațiuni interioare. Doar nu uitați să acopere imagini de fundal consolidarea lac.

Cum să utilizați resturile
decoratingyoursmallspace.com

Tabel Track

O bucată de tapet are un aspect mult mai elegant skatorki ieftin de unică folosință și nu în valoare de aproape nimic. În plus față de efort mic.

Cum să utilizați resturile
www.hyggeandwest.com

Gift Wrapping

Dacă deveniți generos la un cadou mare de formă simplă, înveliți într-un tapet subtil. Pe măsură ce hârtia de ambalaj arata elegant și nobil. Și mult mai puțin banală decât hârtie kraft.

Cum să utilizați resturile
bloglovin '

Wall-mozaic

resturi de tapet tind să se acumuleze. Când se adună suficient, puteți actualiza perete, făcând un „quilt mozaic“ de bucăți asortate.

Cum să utilizați resturile
www.bhg.com

Dezlănțui imaginația și convertește acasă, de curățare și încredința profesioniști.