Cognac de băutură de calitate reteta Moonshine cu propriile sale mâini

Ceea ce insista coniac

Cum se face un coniac fin in casa de vodca, rețeta care știa chiar nostru stră-bunica?
Trebuie remarcat faptul că brandy acasă sau lichior pe aceasta, obține în mod semnificativ mai ieftin. Chiar și în secolul al XIX-lea Rumyniyanin Nikolai Shustov a studiat rețeta pentru coniac și a început producția de lichioruri din Erevan și Odessa.Producția de coniac la domiciliu

Ceea ce insista coniac

Ca o regulă, producția de coniac în casă nu este un proces dificil și consumatoare de timp.
Concentrate pentru vodca poti cumpara la multe magazine, unele ușor de a face propria lui.
Se poate umple din nou diferite ierburi și condimente după gust. coniac scump de preparare a cafelei acasă nu va.
Toate suplimentele necesare sunt vândute în magazine la prețuri rezonabile.
Brandy în sensul deplin al cuvântului făcut cu propriile lor mâini coniac de casă, de asemenea, nu va.
Dar, lichioruri imitarea brandy și întăritoare au un stil aparte, unic și fermecător.

Pentru a pregăti brandy apă de ploaie, ar trebui să ia adăugată infuzare cea mai înaltă calitate. Vorbe de clacă mai bine curățat, The tastier o băutură. Cele mai bune coniacuri de vodca la domiciliu, puteți obține dacă utilizați Chacha, reprezentând alcool de struguri obținut în casa usloviyah.A au nevoie, de asemenea, o varietate de ingrediente, care va da pentru prepararea cafelei noastre rachiu de culoare, gust si aroma.

 • Este vorba despre produse care pot fi găsite în aproape orice bucătărie:
  ceai, cafea, cuișoare, nucșoară, chimen.
  Pur și simplu adăugarea de frunze de ceai sau linguri de cafea instant pentru prepararea cafelei nu va da rezultatul dorit, veți obține un simplu colorat în bej pentru prepararea cafelei. Gustul nu este, de asemenea, sa schimbat în mod special.

Dar dacă complica rețeta, să-și petreacă mai mult timp și energie pentru a investi în crearea procesului de băuturi suflet, țuică de casă ar fi dificil să se distingă de la fabrică.

Mai jos sunt cele mai bine cunoscute și a supraviețuit rețetele tradiționale de Moonshine coniac făcut în casă. Este demn de remarcat, cititorul poate fi sigur de exemple ilustrative, că nu este nimic mai ușor decât gătit coniac de apă de ploaie la domiciliu, rețeta care este cunoscută în această țară timp de mai multe secole.

Cum sa faci brandy de la Moonshine

Ceea ce insista coniac

Pentru a face coniac de la prepararea cafelei, primul pas este de a curăța Brew. Vorbe de clacă mai bine curățat, The tastier va fi un coniac de casă. Numai puteți înțelege după curățare, cum să facă rachiu din vorbe de clacă.

 • Brew poate fi purificat prin mai multe metode: chimice și mijloace biologice de purificare.
  În metoda chimică, primul Distilatul se adaugă permanganat de potasiu, toate cunoscute la noi ca permanganat de potasiu.
  În 0,5 litri de apă fierbinte pentru a dizolva 2 g de permanganat de potasiu.

Așteptați până când se dizolvă cristalele permanganat. Soluția preparată se toarnă într-un litru de alcool distilat și se lasă timp de câteva ore. In partea de jos a rezervorului este un precipitat care ar trebui să se filtrează prin vată. După această a doua distilare se efectuează.

Pentru a realiza o mai bună calitate a produsului este de dorit, o altă curățare.

Modul cel mai accesibil la o a doua purificare - este curățarea cărbunelui.

Ceea ce insista coniac

Puteți utiliza carbonul activat de la farmacie, dar puteți cumpăra în magazin cărbune.

Curățarea mangalul va fi mai bine.

Cărbunele ar trebui să fie strivit de o pulbere fină.

 • Se adaugă 50 g pe litru. Soluția rezultată se amestecă cu materia primă alcool și se lasă timp de 2 săptămâni. Se agită de mai multe ori pe zi. După aceea, se lasă timp de încă o săptămână. Shake nu mai este necesară. Așteptați pentru sedimentarea cărbunelui în partea de jos și se filtrează prin vată. Există o metodă de tratare biologică: în produsul de curățare este turnat în lapte, l ori, și se precipită pe fundul rezervorului. efect imediat. vodca cu grijă filtrată este distilat. Apoi, apa de ploaie de curățare pâine de secară din reziduurile de ulei de fuzel. Pâine spargere în bucăți mici și a pus într-o rată de infuzie de 100 g pâine pe litru. Permis să se stabilească o oră și se filtrează.

Pentru purificare și filtrare poate fi utilizat filtru de apa de uz casnic având un conținut de cărbune. Rezultatul este un material deosebit de bine purificat pentru a face coniac acasă.Prepararea de așchii de stejar

Ceea ce insista coniac

Următorul pas important în producerea de coniac pe apă de ploaie este de a pregăti chipsuri de stejar. De ce? Chips-uri de stejar Chips este un substitut pentru butoaie de stejar pentru a îmbătrâni coniac.
Lemnul include taninurile stejar, acizi aromatici, lactone și compusul fenol. Taninurile dau gust acrișor coniac de casă și aroma. acid aromatic, se adaugă un ușor miros de liliac.
Lactone și compuși fenolici - miros de caramel. Dacă nu există nici o pre-recoltate chips-uri de stejar, o puteți înlocui pe coaja de stejar, achiziționate într-o farmacie. Ducând la produsul de stejar scoarță de copac va avea, de asemenea, o aroma de brandy, dar ceva mai puțin intensă.

Gustul caracteristic de coniac poate fi obținută prin adăugarea la zahărul vanilat infuzare și sirop de caramel.
Dar, coaja de stejar ofera cel mai bun rezultat.

Odată ce ați făcut tot etapa de curățare, este util pentru a picta un coniac de preparare a cafelei. Cognac apă de ploaie la domiciliu pot avea o varietate de culori și nuanțe. Cel mai aproape de Brandy Brown va da ceai. Ceaiul preparată din rata de 1 lingura. l. pe sticlă. culoare maro bogat ai atunci când insista pe nuci de pin Moonshine.
Daca insista pe cojile de portocale sau partițiilor unei nuci, este posibil pentru a obține portocaliu.
Insistând pe coaja de lamaie pentru a da o culoare galbena.

Rețete acasă coniac apă de ploaie

Rețetă pentru coniac de apă de ploaie pe nuci de pin. Cel mai simplu și mai rapid mod de - pentru a prepara o tinctura de nuci de pin. Pentru a face acest lucru, în trecut, toate programele de curățare de preparare a cafelei:

 • Rata de nuci de pin de 300 g per 1 litru de preparare a cafelei nuci.
 • Perfuzați 2 săptămâni.
 • Băutura va fi maro închis la culoare și are un efect tonic.

reteta Latgale.

Ceea ce insista coniac

Chips stejar toarnă apă clocotită timp de 10 minute. scurgere Bulion. Coaja se spală, se usucă și se pune într-un recipient pentru perfuzie.

 • Se dizolvă 2 h. L. de zahăr la 1 litru de vodca.
 • Recipientul pentru soluția perfuzabilă și se toarnă zahăr de preparare a cafelei.
 • Se adaugă 3 cuișoare, 0,25 h. L. coriandru si nucsoara, capac.

Infuza lună într-un loc uscat, întuneric, la temperatura camerei. Din moment ce chips-uri de stejar nu sunt întotdeauna o calitate egală, apoi 10 zile de la începerea perfuziei pentru a gusta gustul produsului. După ce aroma de brandy se va potrivi, drenate și se filtrează. Perederzhivat nedorite.

Cum de a găti un coniac pe un munte de cenușă.

 • La 1 litru de preparare a cafelei necesare 300 g cenușă roșie.
 • Adăugați fructele bine curățate.
 • Rowan să fie colectate după primul inghet.

pregăti o Rowan ușor la domiciliu - să-l pună în congelator suficient de mult timp. Acest Berry va da produs de culoare intensă. Vopseaua de pe cenușă de munte Brew pentru a nu pierde gustul amar unic de fructe de pădure? În acest caz, cea mai bună rețetă - este preparată ceai negru (sticlă de 1 linguriță de apă ..). Vopsirea acest ceai tinctura va da o culoare maro frumos. Asezonate cu ceai și Rowan vodca să insiste 3 luni.

Cognac „Koktebel“ de preparare a cafelei la domiciliu.

Poate că aceasta este cea mai bună rețetă pentru coniac de casă apă de ploaie. băuturi Rețete de gătit acasă sunt multe și variate, dar produsul realizat prin această metodă este foarte similar cu celebrul coniac Crimeea „Koktebel“. Adăugat la stafidele BREW oferă o caracteristică „Koktebel“ gust.
In 3 litri de bine purificată materie primă ulei de fuzel va avea nevoie de 2 linguri. l. Compartimentari nuci, 1 lingura. l. Ceaiul negru fara arome.

 1. 6 catei de flori,
 2. 5 mazăre ienibahar,
 3. 1 h. L. chimion,
 4. 1 lingura. l. vanilie zahar,
 5. 2 g de acid citric
 6. 500 de grame de stafide.

Perfuzați 2 luni.

Reteta pe o coaja de stejar.

Atunci când nu există nici o pre-recoltate chips-uri de stejar, puteți utiliza scoarța de stejar achiziționate într-o farmacie. Pentru a face mai puține probleme în timpul filtrării după perfuzie, ambalaj 2 linguri. l. coaja de stejar într-o pungă de tifon.
Adauga:

 1. 1 lingura. l. zahăr;
 2. 1 lingura. l. ceai negru;
 3. 1 h. L. Wort flori Sf. Ioan;
 4. Articolul 0.5. șolduri;
 5. 2 mazăre piper negru;
 6. 0,25 h. L. scorțișoară și zahăr vanilat.

Perfuzați 3 zile.

Rețetă de apă de ploaie coniac pe prune uscate.

Tucking prune Moonshine și mirodenii, obținem o băutură similară la gust pentru coniac armean.

 • La 1 litru de materie primă de alcool au nevoie de mari de fructe 10 prune cu os;
  1 h. L. zahar, 4 catei, ienibahar 6 mazăre, 0,3 h. l. vanilie zahar.

Perfuzați 2 săptămâni.

Cum de a găti coniac caramel.

Vopseaua în luminos Moonshine coniac culoare coniac poate fi ars de zahăr. Pentru a face acest lucru într-un recipient turnat preîncălzit de zahăr. Puteți utiliza o tigaie, o cratiță mică. Container cu zahăr este încălzit cu agitare constantă. După fierbere de zahăr și se fierbe la un maro gros. Caramelul rezultată să se răcească și se adaugă la fiertură, împreună cu restul de ingrediente.

 • În această rețetă folosită Hypericum, maghiran, balsam de lamaie, flori de galbenele (gălbenele), busuioc - toate ierburile 0,5 linguriță .. în 1 litru alcool distilat, 200 g de păducel, 4 mazăre piper negru.

Perfuzați 3 săptămâni.

Tinctura de cafea.

Ceea ce insista coniac

Cafeaua nu numai că ajută să picteze vorbe de clacă, dar, de asemenea, oferă un coniac făcut în casă aroma de cafea de lumină.

 • La 1 litru de alcool distilat se adaugă 1 lingura. l. cafea instant, 1 lingura. l. zahăr, 5 garoafe 0,5 h. l. scorțișoară sol, 1 h. l. vanilie zahar. Puteți pune 50 g stafide.

Stafide va adăuga farmec aparte la băutură.

Perfuzați 2 săptămâni.

coniac de casă fast-food.

Ceea ce insista coniac

Toate rețetele de mai sus sunt proiectate astfel încât numai după macerarea prelungită se obține țuică de casă de bună calitate. Și dacă oaspeții pe usa? Trebuie cel puțin face ceva repede! Există, de asemenea, o rețetă. Într-o cratiță mică se toarna o cana de apa. În apă clocotită se adaugă:

 1. 1 h. L. cafea instant
 2. 3 catei,
 3. 3 mazăre mazăre dulce,
 4. 0,5 h. L. chimion,
 5. 1 h. L. cimbru,
 6. 1 lingura. l. zahăr,
 7. 0,5 h. L. scorțișoară,
 8. 0,3 h. L. vanilie zahar.

Se fierbe timp de 5 minute. Se răcește, se filtrează prin vată și se toarnă în vodca.

Numărul de rețete acasă coniac Moonshine mare. Este posibil de a alege opțiunea cea mai preferată.