Cum a crizei financiare asupra turismului

Cum a făcut criza din

Cum a crizei financiare asupra turismului?

Criza financiară! Această frază oribil familiară chiar și un elev de clasa I de azi! Cine a simțit criza - confruntat el față-în-față (bancare, instituții financiare ...), unele indirect - dar se pare că nimeni nu criza a ocolit. Pe măsură ce criza financiară cu experiență de profesioniști din industria turismului? La urma urmei, în urma exploziei creditelor și criza financiară mondială în ansamblu, numărul de turiști au început să scadă în mod obiectiv. În actualul impas zameshena întreaga infrastructură a țării, și de a lucra, probabil, într-una dintre cele mai vulnerabile afaceri devine din ce în ce mai dificilă. Agenții de turism, efectuarea alocat lor rolul de mediator nu poate oferi nici o garanție turiștilor că „lista neagră“ FANA nu este completat cu o altă companie aeriană că scăderea preconizată a prețurilor pentru kerosen nu este un basm ... cu reprezentanții creanței Agenției Federale de Turism care călătoresc companie din Urali și Siberia, criza nu este absolut nu la fel de afectate! La adâncimea de vânzări, precum și toate consecințele negative ale crizei financiare portalului Goy-Goy, am decis să solicite companiilor turistice din Chelyabinsk.Cred că criza financiară din România nu va trece de industria turismului. Deși rezultatele preliminare ale unui declin pentru sezonul nu se observă, dar faptul că el este, te face să te întrebi. Da, sunt clienții noștri regulate, inclusiv a celor de la oameni bine cu diferite tipuri de afaceri. Ele afectează, desigur, de asemenea, criza globală, dar cred că în vacanță meu, ei nu vor să salveze. Pentru ei, sănătatea morală și fizică a celor dragi și dumneavoastră - este un atribut esențial al stilului de viață, o componentă importantă a activității de producție a imaginii.

Dar, în opinia mea, turiștilor a descoperit recent o modalitate de a călători în lume, cel mai probabil, criza va avea un impact mai substanțial. Poate că, din păcate, cineva va trebui să uite țările exotice, care fac planuri pentru anul următor sau doi. Dar noastre „direcția română“ - Egipt, iarna, vara - Turcia este puțin probabil să crească în mare măsură prețurile de operatorii de turism, și, prin urmare, fluxul de turisti nu se va usca.

Dar, mai presus de toate, sper că, în vremuri de criză toate mamele și tații nu uita copiii noștri. Și atunci când există la fonduri de investiții - emite o masina, electrocasnice, decoratiuni ... atunci preferăm să investim în sănătatea și dezvoltarea intelectului copiilor noștri, și, prin urmare, în călătorie. Se umple corpul unui copil cu iod și sare de pe coasta Egiptului, Thailanda și India, pentru a permite copilului să se bucure de impresiile de frumusețea orașului Praga, Paris, Varna, și să învețe istoria și geografia la prima mână, și a vedea totul cu ochii proprii. Este întotdeauna mai important decât „băncile sub perna“ plinȘi există întotdeauna posibilitatea de a se bucura de frumusețea țării lor. Bucuresti de aur-cupole, cu depozit de arme și Galeria Tretiakov, Sankt Petersburg cu Hermitage și Catherine Palace, iar inelul de aur unic România. Desigur, foarte Yuzhnyy Ural - Isle of Faith, Arch, Ignatievka Pestera. Statiuni de schi Abzakovo, Zavyalikha și Sun Valley deschid cu bucurie ușile pentru copiii și părinții lor.

Sunt o mama a trei copii mine, și toată viața mea în momente diferite (1988 crizele și UPS ale țării) în selecție - strat nou scump sau o vacanta mare dintre fiii săi și-a ales întotdeauna călătorie.

Desigur, pentru a decide probleme de supraviețuire pe fondul crizei financiare, au fiecare propria lor. Și eu doresc tuturor locuitorilor din România și colegii din aterizare moale de afaceri de turism în timpul crizei și rapidă decolarea după el! La urma urmei, el va fi în curând peste! Eu doar știu!

Ei bine, compania noastră întotdeauna suficiente clienți și de lucru în mod corespunzător. Este că situația cu dolarul rămâne puternică și încrezătoare, turiștii sunt calculate în ruble, ... și pentru a prezice comportamentul în continuare a dolarului, eu nu presupun.

Despre trâmbițează Criza globală nu este prima lună, care a afectat mai multe spectre ale economiei, desigur atins și turism. În cazul nostru, vom vedea o corelație directă: aprecierea dolarului față de rubla și creșterea în călătorii turistice din străinătate.

Mulți dintre clienții noștri, care au fost de planificare o vacanță în timpul iernii, ca urmare, a anulat cheltuielile de agrement, temându-se deteriorarea situației din țară și din lume în general. O altă parte a turiștilor mutat pur și simplu vacanța pentru o perioadă nedeterminată, determinat să iasă din furtună economică.

În opinia noastră, nu ar trebui să sperăm că prețurile pentru excursii ar putea scădea pe fondul scăderii prețurilor petrolului la nivel mondial și de combustibil, astfel cum cererea globală rămâne în repaus, iar aprecierea dolarului face ca scăderea prețurilor.

În general, compania noastră nu recomandă să pună pe mâine ce poți face azi, și au timp să se relaxeze și să-și petreacă Anul Nou în părțile calde ale planetei noastre, în afară, kofevar nostru din Kenya, indiferent de ce fel de criză continuă să producă unice delicioase, încălzirea cafea pentru clienții noștri.

În momentul de față, de a face previziuni pe termen lung privind modul în care impactul crizei financiare asupra industriei turistice nu este destul de simplu. Multe companii sunt în dezvoltarea în continuare a stării de mers în gol a situației economice din țară, majoritatea a luat măsurile anticriză necesare. Desigur, n-ar putea, și nu ar afecta starea financiară a cetățenilor din România. Acum, există o scădere a cererii pentru excursii scumpe. Numărul de călători care doresc să călătorească într-un tur economic, sau un tur al România. Declinul vânzărilor cauzate de dorința oamenilor de a stabiliza și de a asigura situația lor financiară.

Dar, în general, cred că în acest moment situația din turism nu este nimic să se teamă. Mult va depinde de buna funcționare și buna vară, modalități de a se adapta la condițiile economice actuale.

Legate de intrări: