Cum să crească Solanum

Solanum reprezintă luminos de plante frumoase, care face parte din familia Solanaceae. apar periodic pe ramuri de fructe portocaliu-intens sau de culoare roșie. Aceasta este ceea ce distinge printre alte plante de interior Solanum. De îngrijire la domiciliu pentru ei este foarte simplu. Desigur, există unele caracteristici. Dacă decideți să crească această floare, este necesar să se ia în considerare faptul că este destul de pretentios despre iluminat. In rest, nu ar trebui să apară probleme. Diferite boli și dăunători sunt rareori lovit Solanaceae.Caracteristica principală a acestei plante - fructele otrăvitoare. Prin urmare, este necesar să se renunțe, în cazul în care casa de multe ori traiesc sau copii mici.

Solanum de îngrijire la domiciliu

Îngrijire Nightshade: iluminat

Deci ai pus Solanum. Cum să aibă grijă de el? După cum sa menționat deja, aceasta planta iubește lumina. Rezultă că cel mai bine creste Solanaceae este în zone bine iluminate. Lumina trebuie să fie difuzată și intensă. Nightshade ar trebui să prețuim și să protejeze de lumina directă a soarelui. Solanum este important să se plaseze în mod corect. Îngrijire la domiciliu include nu numai irigare, ci, de asemenea, locația corectă.

Pentru a crea condiții optime pentru plante, cel mai bine este să-l pună pe fereastra de est sau vest. În cazul în care potul este setat pe fereastra de sud pervazul, apoi aproximativ 12 zile înainte de cinci seara ar trebui să creeze o mică umbră. În ceea ce privește partea de nord, nu ar trebui să pună flori Solanum aici, ca el nu a primit cantitatea necesară de lumină și va crește slab.

Solanum de îngrijire la domiciliu

aer proaspăt pentru flori

În timpul lunilor calde, oala cu planta este mai bine pentru a face aerul curat. Cu toate acestea, ar trebui să fie protejate împotriva ploii, schițele și lumina directă a soarelui. Datorită acestor condiții de fructe pe plantă va fi mult mai mare. Desigur, acest lucru va avea un impact asupra statului Solanum în ansamblu.În ceea ce pentru sezonul rece, planta suferă de o lipsă de lumină în această perioadă. Ca urmare, Bloom nu este la fel de abundent, și în afară, umbra noptii se poate usca. Și fructele nu pot veni. Frunzele nu primesc o arsură solară, este necesar pentru a le proteja de soarele amiezii. La urma urmei, cea mai gingasa în ceea ce privește instalațiile de iluminat - Solanum. De îngrijire la domiciliu trebuie să fie corecte. În caz contrar, floarea te va incanta cu frumusetea ei.

Solanum de îngrijire la domiciliu

condiții de temperatură

Un alt punct important - temperatura aerului. Planta, care place pe tot parcursul anului pentru originalitatea sa - Solanum - iubește grijă deosebită la domiciliu. Prin urmare, este important să se mențină temperatura de primăvară și vară între 18-25 °, iar în toamnă - între 12 și 15 °. Aceste condiții trebuie să fie respectate. În caz contrar, nu va înflori nightshade și aduce roade. În ceea ce privește timpul de iarnă, leagăne și proiecte, precum și aerul cald din radiator poate fi rău pentru planta. Frunzele încep să se îngălbenească și se desprinde. Același lucru se va întâmpla cu rezultatele.

udare adecvată

Fertilizarea și umiditate

De fapt, ca Solanum voință de fructe, ea exercită o influență puternică de umiditate a aerului. Expertii recomanda pastrarea constanta cifra la 65%. Pentru a face acest lucru, spray frunzele de zi cu zi. Desigur, puteți aplica o metodă mai practică. Ghiveciul cu planta este instalat în baia de ulei, care este pre-umplut cu turbă umed, pietriș sau argilă expandată. Partea de jos a containerului, care crește Solanaceae nu ar trebui să atingă apa.

Solanum de îngrijire la domiciliu

Dar această preocupare pentru planta nu se termina aici. Deci, Solanum: cum să aibă grijă de ea încă? Despre o dată pe săptămână, floarea ar trebui să fie hrănite. În acest scop, vom folosi îngrășământ lichid. Ideal - se imbraca pentru tomate. Desigur, puteți utiliza un îngrășământ pentru plante cu flori.

La sfârșitul iernii ar trebui să fie tăiate cu aproximativ o treime Solanum. Cu toate acestea, ar trebui să se facă într-un moment în care frunzele sunt complet îngălbenit, iar fructul este copt. În același timp, planta ar trebui să fie transplantate. Nu ar trebui să folosească un pământ convențional și un amestec format din o parte nisip, două părți compost, sol de turbă și gazon. Partea de jos a containerului în care să crească o floare, este necesar înserat de drenaj. Acest lucru va preveni putrezirea radacinilor.

în concluzie

Îngrijire Solanum nu este atât de complicat. Dacă urmați regulile de mai sus, planta va va incanta cu frumusetea ei. În cazul în care o floare care nu-i place, el va da să știi despre asta. Cel mai adesea, lipsa de care este fie reflectată în cantitatea de fructe, precum și cu privire la starea frunzelor. Atenție și îngrijire vă va permite să crească decorațiunile originale pentru casa cu propriile sale mâini.

Solanum de îngrijire la domiciliu