Cum de a concepe un băiat de 100 la suta de planificare sexul copilului

Cum de a da naștere unui băiat acolo

Mulți oameni vis despre ei fiu, moștenitor și succesor nume. Încă din cele mai vechi timpuri, omenirea a încercat să determine modul de a concepe un băiat de 100 la suta. Din păcate, 100% garanție există un moștenitor doar când concepția deținută de FIV (embrion podsazhivanie artificial in uter). În toate celelalte cazuri, folosind metode tradiționale, poate crește numai probabilitatea de a concepe un băiat.Ce influențează sexul copilului

Pentru a înțelege modul în care sunt băieți și fete, trebuie să știți caracteristicile transferului set de cromozomi de la părinții lor.

cromozomi umani sunt după cum urmează:

 • XX - de sex feminin, cromozomi sexuali numai X.
 • XY - de sex masculin, set de cromozom include X și Y. Aproximativ jumatate din sperma poarta cromozomul X, iar cealaltă jumătate - Y. În funcție de tipul de cromozomi paterni conecta la placa de baza, embrionul va fi de sex feminin (XX) sau de sex masculin (XY ) etaj. Pentru a da naștere unui băiat, sperma de fertilizare trebuie să poarte cromozom Y.

In plus, sperma purtătoare de informații ar trebui să fie la fel de viabile pentru corpul feminin „a vrut“ să le ia și să nu închiriați embrionul.

Cum de a crește probabilitatea nașterii fiului său

Multe studii și a dezvoltat o mulțime de metode care îmbunătățesc probabilitatea nașterii unui copil de sex masculin.

Factorii care influențează pe copil podea, sunt după cum urmează:

 • Cum este actul sexual, în timpul căreia are loc fertilizarea.
 • Mesele femei inainte de sarcina.
 • Timpul. Există mai multe tehnici științifice și populare diferite pentru a ajuta la a determina care zi este cea mai favorabilă pentru a face sex pentru nașterea fiului său.

caracteristici actului sexual

Se consideră că, în acest caz, este foarte mult influentata de postura si starea de spirit sexy:

 • Pose ar trebui să ofere cea mai mare adancime de penetrare, cel mai potrivit pentru această poziție, „omul din spatele“ sau „femeia deasupra“.
 • Omule, dacă vrea să aibă un moștenitor, trebuie să vă asigurați că partenerul său experimentat orgasm, și cu atât mai puternic cu atât mai bine.

A se vedea, de asemenea, cum este tratamentul infertilității masculine și feminine

Cum de a da naștere unui băiat acolo

Studiile au aratat ca, atunci cand orgasmul feminin din vagin creează fundal alcalină, fatală pentru sperma care transporta X-cromozom.

Sa dovedit că starea de nutriție a femeilor înainte de a deveni insarcinata, are o mare influență asupra sexul copilului. Pentru a da naștere unui fiu, mama insarcinate ar trebui să fie o lungă perioadă de timp (2-3 luni) pentru a mânca:

 • Carne și cârnați sub toate formele, inclusiv carne și untură.
 • Pește fierte în nici un fel.
 • Albuș de ou.
 • Bere un pic (nota: nu va trebui să aleagă - dacă doriți un băiat cu defecte de dezvoltare, sau un copil sănătos de orice sex, deoarece alcoolul este un efect negativ asupra fătului).
 • dar fără a se limita la cafea sau ceai.
 • Cereale diferite, dar numai fierte pe apă.
 • Biscuiți, cookie-uri, precum și orice produse de patiserie fara lactate.
 • Legume. Este mai bine să acorde preferință cartofi, fasole (cu excepția fasole verde).
 • Ciuperci preparate prin orice metodă.
 • Orice fructe și fructe uscate.

Cum de a da naștere unui băiat acolo

Pentru a crește probabilitatea unui fiu ar trebui să fie eliminate din meniul:

 • Fructe de mare. În afară de pește, nu se recomanda nici alte fructe de mare.
 • gălbenuș de ou.
 • Apa minerala care contin calciu, altele mineralok pot bea.
 • Pâine și prăjituri pe bază de lapte. În cazul în care este foarte dificil de a merge fără pâine, în schimb, atunci puteți mânca biscuiti sau dieta pâine uscată.
 • Salata verde, marar si patrunjel.
 • Toate tipurile de nuci.


Aderarea la un astfel de regim alimentar pentru un timp, femeia va fi capabil de a crea în organism sunt factori suplimentari pentru adoptarea cromozomul Y, și, prin urmare, crește probabilitatea unui moștenitor pentru a da un iubit.

În plus față de regim alimentar și pozițiile selectate în mod corespunzător pentru a face dragoste, noi trebuie, de asemenea, calcula favorabil pentru a concepe o zi băiat.

Metode de determinare a zi de bun augur

Cum de a da naștere unui băiat acolo

Pentru a calcula ziua în care, după sex poate concepe un băiat, există o mulțime de moduri. Experiența cuplurilor care au primit deja un moștenitor vyschityvaniya metodă, vă permite să selectați cele care dau rezultatul cel mai probabil.

A se vedea, de asemenea, cum să se pregătească pentru sarcina: planificarea

Aceste tehnici includ:

 • Ovulația, atunci când se stabilește data aproximativă a concepției.
 • Actualizarea sângelui.
 • Calendar.

metoda de ovulatie

Conform testelor de laborator, cromozomul Y mai putin tenace, dar au o activitate mai mare față de X. Pentru a crea atmosfera cea mai favorabilă pentru întâlnirea spermatozoizilor care poartă gena M, iar oul, sexul dorit în timpul ovulației sau mai multe ore înainte de aceasta. Cum de a calcula ovulatia?

Pentru a face acest lucru, există o cale - măsurarea temperaturii bazale a corpului (măsurată de temperatura din rect în dimineața, imediat după trezire, înainte de culcare de ridicare).

Căptușeală profiluri de temperatură, în cazul în care diagnosticul este efectuată la aproximativ aceeași oră în dimineața timp de 2-3 luni. Creșterea temperaturii de vârf indică în mod fiabil ziua ovulatiei și crește semnificativ probabilitatea unui fiu.

Cum de a da naștere unui băiat acolo

Actualizarea sânge

Această metodă se bazează pe teoria că sexul copilului depinde de al căror sânge este în prezent mai puternic.

Pe această bază, se presupune că sângele este complet actualizat:

 • femei - o dată la 3 ani;
 • bărbați - o dată la 4 ani.

Pentru a programa sexul copilului, este suficient pentru a determina cărui sânge la moment mai puternic și mai tineri. Dacă sânge tânăr și puternic al unui om, se crede că nașterea unui copil de sex masculin este aproape garantat.

Contele de actualizare este realizată cu nașterea de parteneri sexuali, în cazul în care nu au existat pierderi importante de sange sau de o operație gravă.

Dacă acest lucru sa întâmplat, atunci krovoobnovlenie trebuie să fie măsurată de la data pierderii de sânge. Se poate calcula independent sau găsi programe speciale de pe Internet.

Metoda calendarului

Cele mai populare, în special în rândul femeilor care doresc sa dea nastere fiului celui iubit „de la sine“, calendarul lunar.

Cum de a da naștere unui băiat acolo

Această metodă permite determinarea zilelor favorabile pentru adoptarea corpului feminin de sex masculin sperma care poartă cromozom. Pentru a da naștere unui fiu, o fata pentru sex care urmează să fie selectat zile când luna este în constelația:

În plus față de acest lucru pe sexul copilului afectat de vârsta mamei viitoare (par sau impar număr de ani) și numărul selectat pentru luna concepției.

Se presupune că, în cazul în care o femeie de vârstă are un număr impar, atunci concepția fiului poate avea loc numai în lunile cu număr par, și vice-versa. Dacă vom combina datele obținute de calendarul lunar, cu graficele de o temperatura rectala, atunci probabilitatea de nașterea copilului va fi foarte mare.

A se vedea, de asemenea, metode de planificare a sexului copilului

Cum de a da naștere unui băiat acolo

Când nașterea unui fiu este aproape imposibil

Pe langa boli grave sau predispoziție genetică (de exemplu, corpul feminin primește doar X-cromozom) au moștenitor sex chiar și în zilele favorabile, devine imposibilă din cauza unor astfel de factori:

 • fete lumina greutate. Studiile medicale au arătat că, dacă greutatea unei femei de 55 kg sau mai puțin, capacitatea de a concepe un copil de sex masculin neglijabil. Fetele care sunt mândru de diete, care în sine sunt dăunătoare pentru sănătate, ar trebui să fie un pic mai bine, atunci sansa de a prezenta moștenitorul iubit să crească în mod semnificativ.
 • Fumatul. Fumate inainte de a face sex cu unul dintre partenerii țigaretei reduce la zero probabilitatea de a concepe un băiat. Dacă doriți cu adevărat un moștenitor, nu ar trebui să fumeze înainte de a face dragoste, și într-adevăr este să renunțe la țigări. Sa dovedit că nicotina afectează negativ vitalitatea și mobilitatea Y sperma.
 • Stresul. În nervos, nesigur, sau, dimpotrivă, fiii femeilor aproape scandaloase lui nu se nasc. Dacă doriți cu siguranță să aibă un fiu, fata trebuie mai întâi nevoie pentru a pune în ordine propriile lor nervi.

Din păcate, știința modernă nu a găsit încă o modalitate prin care puteți garanta 100% nașterea unui băiat.

Cum de a da naștere unui băiat acolo

Dar utilizarea diferitelor tehnici (mai bună pentru a face calcule pe mai multe, potrivite în zilele lor, vor crește în mod semnificativ șansele de succes), în combinație cu o dietă, renunțarea la fumat și poziția necesară pentru sex va crește foarte mult șansele de apariția unui moștenitor.