Cum de a deveni un Kinder

Adevărata bunătate este astăzi un lux, care este greu de găsit în lumea de astăzi. Mulți oameni cred că un om bun este unul care pur și simplu nu face rău - dar, în opinia mea, este persoana mai neutru decât foarte bun. Amabilitatea trebuie arătat în primul rând în gândire și faptă, numai atunci oamenii vor fi cu adevărat bun, și va semăna energia din jurul vostru.Cum pot ajuta lumea


Am scris un scurt ghid cu privire la modul de a deveni un Kinder - acest memento va ajuta fiecare persoană să fie un pic mai buni. Datorită acestor reguli, am devenit o fată bună și frumoasă.

De ce trebuie să fiu un fel

S-ar părea că absența unor acțiuni rele - este un rezultat mare, și dacă poți cere mai mult? M-am gândit atât de-a lungul vieții sale, până când sa întâlnit destul de accidental o fată care a fost foarte bun și a purtat lumina și pozitiv, toate în jurul valorii. Sincer, am fost imediat interesat - am gândit deja despre cum să fie binevoitori.

Era evident că ea este de a face acest lucru o mulțime de efort, ea îi pasă cu adevărat despre ea și comportamentul ei, încercând să fie drăguț și nu a intervenit. Din conversațiile noastre am făcut ca un astfel de comportament - citirea ei personală a unei atitudini pozitive față de lume și a oamenilor, care este dictată de religie în multe privințe.

După ce sa trezit într-o situație dificilă, și nimeni nu a venit în ajutorul ei. Ea a adus o lecție din situația și a decis că timpul din lume bunătate atât de mic, atunci ai nevoie pentru a crește cantitatea. A fost cu ea, m-am consultat atunci când m-am gândit cum să devii un om bun.

Există o altă latură a problemei - lucrurile bune vin de obicei înapoi însutit. Nu se știe cum funcționează, dar este văzut mai mult de o dată sau de două ori - este necesar să se facă bine celor care au nevoie de ea, în viitorul apropiat ne putem aștepta cadouri de la soarta. Ele nu sunt întotdeauna tangibile (iar acest lucru este un lucru bun), dar este întotdeauna foarte important pentru o persoană.

Pro bunătate

  • Oamenii de știință au dovedit că oamenii buni trăiesc mai mult. Se dovedește a fi frumos - bun pentru sanatate si longevitate.
  • Estheticians sublinia că oamenii buni cu varsta devine doar mai frumos - totul in ridurile faciale si expresii faciale fine, pe care le avem un control redus. Oamenii răi și agresivi adesea mici muschii faciali sunt tensionate, din cauza căreia o persoană dobândește o expresie neplăcută.
  • Când rămânem la ea însăși o parte din comportamentul sistemului din jurul tău a format treptat o anumită atmosferă. Și cine nu ar vrea să trăiască viața de un fel și fată dulce?
  • Faptele bune aduc dividende neașteptate.
  • oamenii luminoase sunt mai plăcute, ei au mai multi prieteni - toată lumea vrea să fie prieten cu o femeie dulce și calmă.


Cum se ajunge din nou pe calea binelui

Cum de a deveni mai buni? În primul rând, trebuie să definiți pentru ei înșiși ceea ce este - să fie bun și plăcut. Când m-am gândit la asta, pentru mine, am dat următorul concept - bun este în primul rând o sursă mare de iubire necondiționată pentru lume și totul în jurul lui, și dorința de a face ceva. Iubirea lumii - un fenomen complex, dar eu cred că ar trebui să învețe - și nu doar pentru a arata frumos prietenilor tăi, și să învețe cum să trăiască o viață fericită, se bucură de fiecare zi care trece.Dorința de a deveni o mai bună poate fi obținută prin schimbări. În cazul meu, a fost necesar să se schimbe ușor conceptul de relații cu oamenii - Sunt destul de sarcastic, și de multe ori jigni oamenii. Da, sunt sigur că nu a fost din răutate, dar pe de altă parte - un om pe care l-am jignit, nu contează, am făcut-o intenționat, sau în trecere?

Următorul pas - să învețe să facă bine. uneori am săturat animalele fără stăpân, și a crezut că a fost foarte bun și util. După toate rău atunci când puii mor de foame? Slab. Și eu, prin urmare, un sport bun și un salvamar. Cu toate acestea, atunci m-am uitat critic la acțiunile și a dat seama că era un bun greșit.


Pisicile trăiesc pe stradă, ei sunt bolnavi și murdari, vecinii crea probleme și, în același timp, ei nu merg nicăieri - pentru că sunt hrănite bine aici. În general, problema pentru el însuși cu animale, am decis să folosească adăpostul de animale, care a devenit un voluntar. Șase luni mai târziu, toate animalele din curtea mea au fost examinate de un medic veterinar, tratate împotriva paraziților, o parte din procedura de sterilizare a avut loc, și au găsit noi proprietari. Acest act, cred că este foarte bun - nu a adus pe nimeni orice probleme sau dezamăgiri, totul a fost doar mai bine.

Această tehnică am folosit pentru mai multe comportament, și așa că am participat la acest urs clătite din sala de mese în biroul unui coleg, care sta pe o dieta, a început să aducă pe mama fructe și legume în loc de dulciuri și ciocolată (sa dovedit că mama mea sa oprit aproape dulciuri mănâncă), și a devenit într-adevăr drăguț în ochii altora. În cele din urmă, am învățat să aud oamenii care sunt în jurul meu, și să ia în considerare dorințele lor.

Cum pot ajuta lumea

Capacitatea de a fi recunoscător

Iubirea lumii este exprimat, de asemenea, în semn de recunoștință. Cea mai bună lecție pe care am învățat viața a fost abilitatea de a face pace după un pic mai bine decât era înainte de mine. De fapt, este simplu - arunca de înfășurare pe străin bomboane conștient zâmbet la trecătorilor achiziții a pus pe casa de marcat, în ordinea în care casierul va fi mai convenabil să le ia în considerare. Astfel de lucruri mici, într-adevăr de ajutor pentru a schimba lumea, și dacă vom începe să se schimbe, atunci lumea va răspunde pozitiv.

Abilitatea de a mulțumesc oamenilor și universul - o parte importantă din drum. Odată ce o persoană începe să facă ceva, să ia unele decizii, principiile - el începe să se simtă valoarea tot ceea ce se întâmplă în jurul lui. Acesta este un fenomen pur moral, dar foarte important.

Imaginați-vă că nu sunt strunită ușa grea la metrou, și-l doare te-a rănit. Pentru sigur că va fi mai recunoscător pentru acei oameni care parazitate usa data viitoare, și nu te doare. mici acte de bunătate din lume și oamenii din jurul lor merită apreciere. Desigur, cel mai bine este să-l exprime în cuvinte sau fapte, dar cel mai bine apreciate în acest caz, va fi continuarea tradiției de a face un pic de fapte bune altora.

Am fost ajutat de cărți bune și un sfat bun de la oameni care stiu - am ales câteva dintre prietenii lor, care este considerată pozitivă și bună și să urmeze recomandările lor. La început nu a fost ușor, iar apoi cu mine a avut un șoc naturale - dacă am deschis ochii, am început să văd cât de mult indiferență a fost în mine și în altele. Dorința de a schimba, care a dat putere, și eu sunt încă mai încearcă să se răspândească binele din jurul lor.

Nu e la fel de greu cum crezi - trebuie doar să fie un pic mai aproape de lume. În fiecare zi mă întreb - ce pot face astăzi pentru lume și a altor oameni? Cum pot ajuta planeta să devină mai bine? Și știi, răspunsul este întotdeauna.

Uneori este bătrâna, care nimeni să vorbească - văd cu răbdare pe ea de la magazin pe verandă și să asculte știri ei simplu la minte, uneori este munca de voluntariat (De asemenea, ajută adăposturi de animale), uneori este doar ceva bun - pentru a planta flori în jurul valorii de acasă, uite după copiii vecinilor.

noi obiceiuri

  • Ascultați lumea și oamenii din jurul lor.
  • Ca să nu se angajeze în conflicte și conflict, încearcă să nu devină cauza lor.
  • Cu înțelegere a tot ce se întâmplă.
  • uite nu numai frumos, dar, de asemenea, să fie ea - sinceritatea ar trebui să devină un companion credincios.
  • Pentru a face lumea din jurul nostru mai bine.
Acum, că știi cum să devii un om bun, și poate întruchipa, planurile noastre în practică. Experiența mea ma ajutat să regândească întreaga viață, valorile și atitudinile, am devenit mai atent la oameni, și au învățat să iubească lumea așa cum este.