Cum de a face coapse mai subțiri

Ca orice pierdere în greutate, trebuie să înceapă cu o revizuire a produselor alimentare. Pentru a începe, aruncați orice produse de patiserie, lăsând doar pâine integrală de grâu. Apoi, da, cel puțin temporar prăjiți alimente, afumată și grase, precum și bere, băuturi răcoritoare și dulciuri. numai ciocolata neagra poate fi lăsat în afara bomboane - nu mai puțin de 70% cacao. Pentru a reduce coapsele cu puterea, este necesar să se concentreze pe proteine ​​ușor de digerat - brânză, carne de pui și fasole. De asemenea, este necesar să se folosească o cantitate suficientă de fibre, granule și carbohidrați complecși.Aici este un exemplu de meniu pentru o zi: micul dejun poate fi prăjită bran, proaspete sau coapte roșii cu brânză de vaci sau banane, cu un pahar de lapte degresat. Pentru masa de prânz, de preferință mânca cartofi copți, orez brun, fasole fierte cu suc de lămâie sau de conținut scăzut de grăsime supă de pasăre cu o bucată de pâine din făină integrală. Pentru cină, asigurați-vă că proteinele. Acesta poate fi coaptă de curcan, pui sau pește servit cu o mare parte din salata. Gustarile pot fi două felii de ciocolata neagra cu cafea sau ceai fara zahar, un pumn de nuci, fructe uscate, iaurt și mere. După cum puteți vedea, puteți rătăci coapse subțiri, fără restricții severe.Pe drumul spre obiectivul pe care nu ar trebui să fie leneș. Încercați să faceți exerciții pentru a reduce coapsele cel puțin o dată la două zile. Chiar și o fată foarte ocupat pot găsi timp pentru jogging jumătate de oră sau efort fizic intens. Și pentru a face leagăne și genoflexiuni pot fi vizionarea serialelor TV preferate.

Stai pe podea, a pus mâinile în spatele fesele sale. Stoarce gleznele minge mică sau o rolă de hârtie igienică. îndoire încet genunchi, trage obiectul la fese.

Picioarele se întinde mult mai largă decât umerii, întinde brațele în fața lui. ghemuit adâncă pe un picior, iar al doilea set la o parte, a pus pe partea interioară a piciorului. Fără creștere, se transferă greutatea pe celălalt picior în timp ce indreptare primul.

Pune picioarele la lățimea oaselor pelvine. Fără îndoire genunchii, se aplece înainte și puneți palmele pe podea. picioare alunecare pe podea, se raspandeste picioarele ei cât mai larg posibil. Sarcina în acest moment este transferat în mâinile. Pentru a efectua exerciții de reducere a coapselor a fost mai ușor, a pus pe șosete și să stea pe podea goale.

Urcă-te pe patru labe, sprijinindu-se pe genunchi și mâinile ei. Antrenați leagăne în partea primul picior îndoit la genunchi, și apoi aruncați puterea unui picior drept înainte. Acest exercițiu poate fi, de asemenea, realizată în picioare, sprijinindu-se mâinile pe perete. După cum puteți vedea, este o clipă pentru a obține coapse subțiri fără restricții severe.