Tratamentul Curge pisoi nas și simptome decât pentru a trata o curge nasul la pisici

Pisicile au deși nu sunt animal sacru în unele țări - este încă una dintre cele mai populare animale de companie. Aceste animale, cum ar fi oamenii, au tendința de a răceli obișnuite. Desigur, pisica sau o pisicuta nu va funcționa și nu vă va spune că ei au un nas înfundat. Această boală ar trebui să fie tratate în mod exclusiv medicilor veterinari.Simptomele comune rece într-un pisoi

Dacă vorbim despre senzațiile care se pot simți pisica sau o pisicuta cu o răceală, ele pot fi cu greu corect pentru a descrie oameni. Se presupune că faptul că o pisica are un nas înfundat, și nu există nici o cantitate necesară de oxigen din sange, creierul animalului nu suferă din cauza lipsei de hrană. Prin urmare, există posibilitatea ca simptomele sunt similare cu acei oameni cu experiență:
  • letargie,
  • oboseală,
  • dureri de cap,
  • dureri musculare, etc.

În acest caz, pisicile cu exceptia mucusului din activitatea nazal este semnificativ redusă. Animalele de multe ori strănut și pot freca nasul.

Cum putem trata un nas care curge la pisici si pisoi?

Înainte de a începe tratamentul, trebuie să se determine cauza. Strategia de tratament rinita depinde de acest lucru.

Pentru tratamentul cuiva de contact dorit pentru ajutor. În acest caz, medicul veterinar nu va fi suficientă declarație de fapt ce pisoi ai curge nasul și-l deranjează. Aici trebuie să respecte în mod clar pisoi, comportamentul său, nutriție, a se vedea prezența răni, dacă ochii umezi, asigurați-vă că să acorde o atenție la scaunul său, și așa mai departe. N. În general, mai completa o imagine vă oferă medicului, mai corect prescrie un tratament. În general, este absolut inutil nas picurare pisoi la un „uman“ rece picături. unele remedii populare cele mai frecvent utilizate pentru tratament, iar compoziția lor este de obicei limitată de faptul că toată lumea are acasă și întotdeauna.

Atunci când pisicile rece, de obicei, îmbunătăți în mod semnificativ condițiile de viață (limita împotriva curenților de aer și rece), pentru a îmbunătăți nutriția, inclusiv vitaminele in cantitati mari. Este important să se asigure că, la mucus in jurul nasului nu este intarit (poate fi curățat cu peroxid de hidrogen). De obicei, un nas pisoi încălzit nisip cald în sac, sare sau ierburi. Doar pisicile fac inhalare unică cu plante medicinale și uleiuri de conifere.Dacă un secreții puternice și groase rinite, nas spălat suc de sfeclă roșie sau infuzii cu suc de ceapa sau aloe. De fapt, folosind metode tradiționale, precum și pentru tratamentul oamenilor. În general, cel mai bine este să se consulte cu un specialist care va spune orice metode de tratament specifice.

În cazul în care pisoi depăși infecții - tratamentul bolii este cel mai adesea făcută în detrimentul antibioticelor, care sunt prescrise de un medic. Este important să se elimine Mycoplasma si Chlamydia - apoi au nevoie de mai multe antibiotice locale. În plus față de acest lucru de multe ori recomanda Immunofan pentru a crește toleranța la viruși. Asigurați-vă că pentru a fi numit de o picătură în nas și ochi. Multe dintre acestea au dificultăți serioase cu duza favorit de spălare, dar dacă faci un efort - un pisoi poate fi depășită și el va reveni în curând.

Dacă ales alergic la orice stimul, tot ce trebuie făcut pentru tratamentul rinitei alergice - salva ei de la expunerea la alergeni.

provoacă frig comune la pisici si pisoi

În general, toate animalele sunt foarte bine dezvoltate simțul mirosului. membrana lor mucoase lucrează mai activ decât la om. Și animalele nas care curge pot apărea din următoarele motive:

Hipotermia. Pisicile în ciuda lână bune pe care le încălzește, poate fi pur și simplu din cauza faptului că, pentru o lungă perioadă de timp au fost în frig. Ele pot, de asemenea, proskvozilo. Și orice alimente din frigider poate contribui, de asemenea, la o raceala (mai ales în cazul în care este laptele rece în căldura verii).

Este o greșeală să creadă că un nas care curge la pisoi pot apărea numai ca urmare a unei boli virale severe. De fapt, virusul poate depasi corpul unui pisoi tânăr, t. Pentru a. Imunitatea nu a avut încă foarte puternic, dar alte virusuri ar putea fi o reacție alergică, iritație la orice vapori și mirosuri. Pisicile au fost întotdeauna reacție foarte sensibil la substanțe chimice de uz casnic (pulberi, spray-uri de lustruit, și așa mai departe. N.).

Perechi de diferite medicamente. Chiar și amoniac, prin intermediul unor gândaci de bucătărie sau orice alt mijloc de deteriorare care conține alcalii mucoasei și cauza simptomelor rinitei alergice.

Foarte aer cald sau rece, la fel afectează negativ nas.

Pisoii nu sunt întotdeauna imunitate puternică. Este, prin acest corp al unui animal este expus la o varietate de boli, inclusiv răceli. Rinita - poate fi un semn al răcelii comune ca urmare a ingestiei de infecție.

Mai multe articole pe acest subiect: