Cum să crească o casă în copac de cafea

  • Cultivarea de arbori de cafea din semințe
  • Cultivarea de arbori de cafea de la butași
  • îngrijirea plantelor

Fanii de plante de interior mulți ani în urmă a început să crească copaci de cafea la domiciliu. Deci, cum să crească o casă în copac cafea? Aceste plante sunt destul de frumoase, iar aroma nu lasă pe nimeni indiferent. Vă puteți bucura chiar și o cafea, care este preparat din fructe cultivate pe cont propriu. Puteți colecta până la 500 de grame de fructe pe an.Cultivarea cafelei la domiciliu

arbore de cafea este destul de plante frumoase și parfum lase pe nimeni indiferent.

Pentru a crește copac de cafea în interior, Arabica adecvat sau tipuri pitice.

Lemnul este capabilă să crească la înălțimi ajunge la camera de până la 1,5 m., Efort special este necesar să se aibă grijă de datele de plante. Dificultățile pot produce doar în creștere din semințe sau butași. Rareori vaccinarea folosită pentru reproducere.

Cultivarea de arbori de cafea din semințe

Pentru a germina semințe de cafea măcinată pentru planta este necesară pentru a apăra aproximativ 2 săptămâni. Solul trebuie să fie liber cu reacție slab acidă. Ideal pentru semințele în creștere ale arborelui de cafea este partea 2 a solului gazon, 1 parte nisip, 1 parte turba. Primer dorit sau aburite cuptor calcinat în cuptor.

Temperatura ideală pentru germinarea semințelor poate fi considerată 20-34 ° C. Dacă temperatura în camera de dedesubt, este posibil să se construiască un mic efect de seră.

Cultivarea cafelei la domiciliu

Pentru a germina semințe de cafea măcinată pentru planta este necesară pentru a apăra aproximativ 2 săptămâni.

Pentru a putea planta semintele de cafea, trebuie să alegeți un fruct bine copt. Semințele trebuie să fie plantate imediat, pentru că își pierd rapid capacitatea de germinare. boabe de cafea verde pentru germinare nu sunt adecvate.

Înainte de plantare, trebuie să se pregătească boabe. Ele sunt curățate de coajă, în scopul de a accelera germinare. Ei au fost apoi spălate cu apă. Grain este plasat în 30 min. la o soluție de permanganat de potasiu.

Ghivece trebuie să se pregătească, astfel: 1 oală 1 bob. Semințele pune la o adâncime de 1 cm. Semințele au nevoie pentru a așeza partea convexă sus. Din cauza aceasta va fi mai ușor pentru germenii de a rupe. Atunci când se plantează produs, semințele trebuie să fie udat și se acoperă cu un borcan de sticlă.

O lună mai târziu, frunzele încep să apară, strat de semințe protejate. În timp ce frunzele nu va fi eliberat din membrana, germenul trebuie să fie într-un mediu foarte umed. Când frunzele shell va plia, planta poate fi obișnuiți cu mediul obișnuită a camerei. Banca ridică timp de 2 minute și de a crește treptat timpul.Cultivarea cafelei la domiciliu

Temperatura ideală pentru germinarea semințelor poate fi considerată 20-34 ° C.

După un timp de pe maneta verde va apărea pete inestetice maro. Butoi va începe să se usuce. Nu-ți fie teamă. Acest lucru înseamnă că butoiul începe să ia forma unui copac. Termen de 1 an coroana nu va fi generat. Numai trunchiul va crește. În anul următor, din muguri de pe laturile încep să apară crengute. Pentru a forma o coroană luxuriant, ramuri trebuie să fie tăiate.

Dezavantajul acestui tip de germinare de arbori de cafea este faptul că fructele încep să apară numai după 3-4 ani.

Înapoi la cuprins

Cultivarea de arbori de cafea de la butași

În cazul în care containerul 1 pentru a planta câteva butași, este necesar să se asigure că frunzele nu se blochează reciproc. Butasii trebuie plantate vertical la o adâncime de 25 mm. Partajarea este necesar să se ia două degete și ușor introduse în substrat la frunzele inferioare 2 tulpini au fost in sol.

Pentru a spori mai bine butași în sol la domiciliu, acestea sunt recomandate chiar vărsat o soluție de permanganat de potasiu.

Înrădăcinare trebuie să respecte importantă condiție de teren în apropierea Cerenkov ar trebui să fie mediul umed. Acesta poate fi format în cazul în care capacitatea pungii de acoperire a plantelor din polietilenă. Dar mult de închidere nu este de dorit, deoarece aerul trebuie să acționeze, de asemenea.

În acest scop, într-un pachet, puteți face o mică gaură. Prin aceasta este posibil să se efectueze butași pulverizare și umidificarea frunzelor. Butasii timpul de germinare ar trebui să fie în lumină difuză. Razele directe ale soarelui sunt nedorite. Temperatura solului trebuie să varieze între 25 și 27 ° C Dacă temperatura este mai mică, butașii va lua încet rădăcină.

Când se trezește de top rinichi rostovaja, aceasta înseamnă că butașii înrădăcinate. Dar imediat repot planta nu este necesară. Este necesar să se aștepte pentru primele 2 frunze. Apoi va fi posibil să se scoată butași. Sistemul de rădăcină de la acest punct trebuie să fi format deja.

La transplantare butași de dorit să se agită întregul gazon, deoarece poate fi mai târziu bolnav pentru o lungă perioadă de timp. Amestec să pregătească următoarele: 4 părți sod turbă 2 părți, râu 1 parte nisip. In oala ar trebui să fie un diametru de 120 mm. După plantare, tulpinile trebuie să fie bine udate. Este de dorit de a pune sub razele directe ale soarelui. De-a lungul timpului, veți vedea prima floare.

Înapoi la cuprins

îngrijirea plantelor

Pentru dezvoltarea normală a necesității de a alimenta cu regularitate arborii de cafea din îngrășăminte organice și minerale. Este nevoie de siguranță să fie făcut în perioada de creștere activă în primăvara și vara. Puteți alterna îngrășământ. Primăvara poate crește cantitatea de azot în timpul înfloririi trebuie dat minerale complexe, este necesară de fosfor pentru formarea fructelor.

Pacea în aceasta planta vine în timpul iernii. arbore de cafea Blossom va fi muguri albi destul de moi, care constau dintr-un număr mare de flori cu petale ascuțite. Mirosul va fi peste tot apartamentul.

Primii 2 ani de un copac transplantat în fiecare an. Acest lucru trebuie făcut în primăvara devreme, nu a început încă vegetație activă. Apoi, aveți nevoie de transplant de copac, cel puțin - un an mai târziu. Dat fiind faptul că sistemul de rădăcină copac este bine dezvoltat, ar trebui să aibă grijă de o adâncime suficientă a vasului de aterizare (pot), iar diametrul de fiecare dată trebuie crescută cu 2-4 cm.

În mod firesc, fiecare schimbare va fi însoțită de o schimbare a solului. Mai bine pentru a alege un adecvat gata făcute, pentru cultivarea de plante tropicale. Solul trebuie să fie întotdeauna ușor acid, bogat in fosfor, materia organică. În partea de jos a sondei pentru a aranja drenaj.

Acum știm cum să facă cultivarea arborilor de cafea în condițiile camerei. Mult noroc în cultivarea de copaci și o recoltă bună!

Colaborați la articole utile: