Cuvântul Aforismul - ce aforism sensul cuvântului, exemple de utilizare

Aforismul cuvânt este format din 7 litere: o oră și m p ^

Semnificația cuvântului aforismul. Ce este aforismul?

PHRASE (greacă aphorismOs -. Definiție, o propoziție scurtă), o propoziție scurtă, exprimând o idee instructiv sau paradoxal complet generalizată.Literatura și limbă / Ed. PA Nikolaev. - (Modern ilustrată Encyclopedia)

EXPRESILOR [din greacă. αφοριζω - delimiteze, lacrima] este complet gen independent de proză. Formal, se pare că pentru a reproduce structura hotărârii logice comune.

Lit. Enciclopedia. - 1929-1939

EXPRESILOR - spunând într-o formă condensată, care exprimă un gând. modul aforistic de scrieri și discursuri este comprimat, modul sacadat de exprimare. Când aforisme au fost cunoscute pentru „Conversație cu Morolfom Solomon“ în Occident și ...

Enciclopedia literară: Dicționar de termeni literari

PHRASE (ἀφορισμός greacă.) - spunând că exprimă cu cea mai mare concizie în formă rafinată de orice gândire originală. Liniile aforistic nu sunt mai puțin frecvente în versurile poeților români. Obiceiul ne este dat de sus, ea fericire înlocuire. (Puskin).Kwiatkowski AP Poezie dicționar. - 1966

EXPRESIILOR. propunere semnificativă Concis, probabil pe baza experienței; spunând salvie. Cu referire la astrologie - poziția este implicată în sinteza interpretarea cifrelor (hărți) ...

Rezumatul Enciclopedia de aforisme

Aforism-determinare - un gen care face parte din aforismul. Este acest tip de aforism, care are o structură foarte specifică: 1) conceptul, și 2) o hotărâre cu privire la acest concept, pe care o definește cu vreun partid politic.

Teorema (aforism) Haas

Teorema (Aforismul) Haas Teorema (aforism) Haas pe Haase (1963), organismul este alimentat cu energie pozitivă, adică. E. Conținutul energetic de nutrienți trebuie să fie mai mare decât valoarea energetică a deșeurilor (fecale).

aforismele indatorarii (proverbe) - aducerea în enunțuri vorbire altor oameni cu caracter specific. Aforisme au adesea originea și umbra-exotism neotechestvennoe declarații.

Teorema (aforism) Schrodinger

Teorema (EXPRESILOR) din Schrodinger Schrodinger (1944), "organism viu se hrănește cu entropie negativă." entropie negativă, în comparație cu un rezultat pozitiv, există o funcție de stat, de măsurare a sistemului de comanda.

Exemple de utilizarea cuvântului aforismul

Aplicăm pentru această competiție, dacă bun aforism vechi: „Cel mai important lucru nu este de a câștiga, partea principală“?

Deci, acum acest aforism de fotbal mai mult ca niciodată.

Există un aforism amuzant: „Sunt interesat de viitor, pentru că am fost de gând să-și petreacă restul toată viața mea.“