SPF20 Tone cremă luxe (naturale

Acesta oferă un strat neted timp de 8 ore și netezește pielea, ascunderea defectelor. Este adevărat? Voi împărtăși cu voi impresiile mele.

Recenzii de creme Avon

Primul lucru pe care mi-a placut - este un flacon frumos convenabil de sticlă solidă. Se pare elegant și scump. Acoperiți de culoare de aur, în timpul utilizării mea frecventă, nu are scuffs. Acesta poate fi ușor de deschis și închis. Dozator Convenabil atunci când este apăsat vă permite să câștige cantitatea necesară de cremă.Recenzii de creme Avon

Al doilea lucru care mi-a lovit - această calitate. crema consistenta de gros și dens, ar putea părea chiar că pe fața după aplicarea va masca. Vă asigur, acest lucru nu se va întâmpla. Se aplica pe fata crema este ușor și simplu, eu nu folosesc nici măcar sponzhik sau o perie degetele mele pentru mine destul de mult. Aceasta înseamnă a face față economic, I pentru o aplicație este necesară numai două picături din distribuitor. Primele câteva minute după aplicarea cremei pe piele, vă simțiți un anumit disconfort, dar este sentimentul trece foarte repede. Pe fata arata natural, ascunde porii si uniformizeaza tonul pielii, nu usuca pielea si stressul peeling.Recenzii de creme Avon

În al treilea rând, încă o dată a subliniat mijloacele de lux - stabilitate. Corector într-adevăr se sprijină pe fața de până la 8 ore, am avut nanoshu dimineata, iar seara a fost încă ascunde în mod eficient defectele mele. Se spală ușor. Cred că se uită la poze cu rezultatele „înainte“ și „după“, veți vedea că mijloacele pentru o persoană deystvielno bună.

Recenzii de creme Avon

În concluzie, aș dori să spun că mi-a plăcut cu adevărat crema de ton Luxe SPF20 de la Avon. Când sa terminat, și eu pot vedea deja, acest lucru nu se va întâmpla prea curând, voi comanda din nou eu. Acum e în animalele mele de companie. Fetelor, vă sfătuim, de asemenea, să-l cumpere, chiar dacă este mai scumpe produse similare ale acestei companii, dar merita.

Legate de posturi

De asemenea, am acest ton a fost acum trei ani, este destul de bun pentru prețul său)

Complet de acord, corespunde% preț-calitate)

Multumesc pentru pont, cum ar fi un ton nu transporta mult în Avon piele galben și roz. Dar noua lor rimel cu ser de pe cealaltă parte a noutatilor de iarnă, cum ar fi nebun)

trebuie neapărat să ne imaginăm o astfel de carte, mă uit la ea, dar mâinile lui nu au ajuns la :)

Și pentru mine este prea greu și vizibil pe fața ((gustat ca ceva mama mea ca asta. Încă o dată, asigurați-vă că nu să se întoarcă la apartamente după massmarketa.
Și cum ai reușit să comandați online? Nu este printr-un ordin de prishodit consultant?

konsultatna este posibil și prin și un ordin direct de pe site.

Cum. Nu am văzut o astfel de posibilitate. Au făcut magazin online?

my.avon.ru, după elementul selectat în prezent, adauga in cos si a plasa o comandă, la fel ca în orice iagazine normală pe internet.

aa, este posibil în România. În Ucraina, nu există nici o astfel de natură, deși este posibil să fi apărut