Fusta din tul pentru fete cu mâinile lor patru opțiuni pentru fabricarea de cusut si fusta

Una dintre cele mai recente tendințe ale modei pentru copii - fusta din tul (sau ce se numește fusta tutu). Într-adevăr, indiferent de fata nu-i place să se simtă ca o prințesă într-o fustă-pack?Acest articol prezintă patru master-class pe cusut și fabricarea de fusta din tul cu mâinile sale, precum și idei suplimentare pentru utilizarea tul în haine pentru copii.

Ce este de tul?

Tulle - un material sintetic, care este o sită de nylon. Mărimea și densitatea plasei depinde de rigiditatea tul - aloca separat greu, tul mediu-tare și moale. Astăzi, există o mare varietate de texturi de tul: lucios si mat, de culoare alb-negru și, țesături suplimentare decor sclipici. broderie, strasuri, floculat pulverizare.

Tulle și vândute ca țesătură convențională pe lățimea intervalului de 1,5 la 3 m și bobine.

Haine din acest material isi pastreaza forma bine, nu și răspunde slab mototoli la contaminare.

Coaserea fuste pentru copii este de preferat să se utilizeze un tul moale fabricarea american sau european.

Deci, cum să coase o fusta din tul?

Prima opțiune: fusta de master-class tul

De ce aveți nevoie:

Vă rugăm să rețineți că valoarea exactă a țesutului va depinde de mărimea și proporțiile copilului dumneavoastră. Utilizați fusta gata făcute fiica lui ca un ghid pentru îndepărtarea etaloanele necesare. Ai nevoie pentru a măsura circumferința taliei și lungimea produsului.

Fusta tutu cu mâinile

  • tul metru;
  • 0,5 metri tul lucios potrivit pentru umbră la normal;
  • 1,5 metri satin bandă.

Vom începe producția de fusta:

Se taie 4 bucăți de tul de standardele lor. Se taie o bucată de strălucitoare tul.

Fusta tutu cu mâinile

Set masina de cusut cea mai mare lungime cusatura, ținând cont de cusătura de 1 cm. Coase fiecare piesă de pe marginea superioară a țesuturilor individuale, inclusiv tul cu paiete.

Fusta tutu cu mâinile

Ia un fir de la marginea liniilor care rezultă (în fotografia de mai jos am păstra doar firul de sus) și trageți-l ușor pentru a colecta tesut. Continuă tragerea pielii, netezirea ridurilor formate. Face totul foarte atent!

Fusta tutu cu mâinile

Trageți până la lungimea circumferinței fustei nu va fi egală cu circumferința taliei. Tie noduri pe fiecare parte a liniei și taie firul în exces. Se repetă cu fiecare bucata de tul.

Fusta tutu cu mâinile

Pentru a remedia falduri rezultate, stabilite pe mașina de cusut lungimea medie cusatura si coase fiecare bucata de tul pe liniile existente ale liniei.

Fusta tutu cu mâinile

Ia toate cele 5 bucăți de tul și atașați unul de altul în afara. Cel mai simplu mod de a face acest lucru - pentru a găsi mijlocul fiecărei piese și fixați-le împreună cu ace.

Fusta tutu cu mâinile

Coase toate cele 5 bucăți de tul pe linia de sus pe mașina de cusut. Deoarece tul - materialul este destul de ușor, cere-le în pivniță.

Fusta tutu cu mâinile

Plia banda în jumătate de fier curea și fier, la o temperatură scăzută.

Fusta tutu cu mâinile

Așezați banda pe fusta, aceasta ar trebui să închidă toate articulațiile mașinii. Din nou, mai bine pentru a porni din centrul fusta, se deplasează treptat la margini. Coase panglica la fusta de-a lungul marginii de jos. Am făcut-o de două ori pentru a se ține în siguranță, centura.

Fusta tutu cu mâinile

Deci, fusta este gata. Datorită capetele libere ale benzii este ușor să înceapă pe talie copilului.

Fusta tutu cu mâinile

Opțiunea Doi: tutu-fusta din tul

Acest ghid este destinat să creeze cele mai comune și simplu tutu. Dimensiunea acestuia - 28 cm în lungime și aproximativ 25-28 cm în lățime.

Pentru a crea o astfel de fustă, veți avea nevoie de o pereche de foarfece, o carte mare, o gumă de șah largă, o lățime de aproximativ 4 cm și două mosoare de tul.

Înfășurați o bandă de cauciuc în jurul cărții. Acest lucru este de a se asigura că a fost mai ușor să lucreze sub tensiune. Se taie fasii de tul la 56 cm lungime. Vă recomandăm să începeți să taie 10 benzi și să le utilizeze, și apoi se taie din nou. Deci, va fi mult mai convenabil. Plia banda în jumătate și se introduce materialul în al doilea rând de jos. Dacă firul fâșiile în cel mai mic rând, produsul nu este durabil și se poate rupe. Asigurați-un nod și strângeți-l mai fezabil, asigurându-vă că este strâns în mod ferm.

Fusta tutu cu mâinile

Continua pentru a lega noduri în al doilea rând de jos. Când ați terminat întreaga serie, veți avea primul strat al stivei. Dar am decis să facem o fustă din două straturi pentru o mai mare volum și splendoare.Pentru al doilea strat, veți avea nevoie de un stilou obișnuit pentru a facilita munca. Este ușor să te pierzi și dor slotul din dreapta, deci nu va fi un stilou punct de referință, care se va deplasa în timpul noduri de vânzare legată, într-un rând. Doar trece la al treilea rând și să continue pentru a lega noduri de tul, așa cum ați făcut-o înainte cu al doilea rând. Nu uitați să se răspândească benzile de tul și trageți-le în jos pentru a obține o fusta frumos și pufos.

Fusta tutu cu mâinile

Fusta tutu cu mâinile

Opțiunea Trei: fusta tutu cu mâinile sale

Veți avea nevoie de tul pentru fusta si banda elastica (banda de cauciuc) lățime, o lățime de aproximativ 1,5 cm.

Fusta tutu cu mâinile

Tehnici de fusta:

Se măsoară talia copilului și tăiat din lungimea gingiei, scăzând astfel, 2,5 - 5 cm din lungimea rezultată. Această bandă va fi o fusta curea.

Connect capete gumă care acoperă un capăt suprapuse altul cu aproximativ 0, 5-0, 8 cm. Sew capete gumă.

Se taie o bucată de material. Care ar trebui să fie lungimea de tul? Pur și simplu, se măsoară distanța de la centura la lungimea dorită, înmulțiți numărul de 2 și se adaugă încă 2,5 cm Daca tul este o singură bucată, trebuie să-l taie în fâșii cu lățimea de aproximativ 7,5 cm, am folosi tul .. o rolă, o lățime corespunzătoare.

Fusta tutu cu mâinile

Deci, totul este gata. Să începem producția de fusta!

Hang centura panglica la partea din spate a unui scaun sau ceva similar. Plia banda în jumătate pânză (astfel încât lungimea a fost înmulțită cu 2 este necesar). Înnodaöi unei benzi de tul în jurul centurii (prin urmare, era necesar să se adauge 2,5 cm lungime de material).

Fusta tutu cu mâinile

Repetați pașii pentru a face o unitate similară de lângă primul nod de pe centura. Efectuarea 4-5 noduri, apăsați-le ferm împreună și să se mute împreună. (Experiența arată că mai bine pododvigat noduli în această sumă).

Fusta tutu cu mâinile

Fusta tutu cu mâinile

Fusta noastră este gata. Iată câteva exemple de calcule în conformitate cu standardele mele:

  • Curea Lungime: 48,5 cm
  • lungimea fustei: 38 cm (banda de tule - 78 cm)
  • Numărul de noduri, legat la talie: 90

Fusta tutu cu mâinile

Opțiunea patru: o fusta lunga de tul pentru fete

Fusta tutu cu mâinile

Veți avea nevoie de tul, lumina si tesatura aerisită pentru căptușeală si banda elastica elastica, care va sta la talie și va servi ca o curea fusta.

Pentru a determina dimensiunea materialului pentru căptușirea, măsura lungimea fustei viitoare de la talie la podea. Pentru lungimea fustei fiica mea ar trebui să fie de 60 cm. Pentru a găsi lungimea de tul, înmulțiți numărul respectiv 3 (pentru produsul meu am nevoie de aproximativ 60 cm, tesatura pentru căptușeală si tul 180 cm).

Se taie tul în 3 părți: fiecare parte trebuie să fie adecvată în lățime, de care aveți nevoie. De asemenea, se taie o bucată de pânză pe captuseala.

Fiecare bucată de țesut ori în jumătate, alinierea și modelarea marginilor. Stitch marginile fiecărei piese împreună. Stoarce tul cusătură pe de o parte și neaten folosind fir de culoare corespunzătoare. Deci, veți obține 4 eboșe tesatura pentru viitorul fusta. (În cazul în care marginea de tesatura de pe mucoasa descompune și se dizolvă, și mătura de pe margine. Sau puteți tăia aproximativ 2,5 cm sub țesutul, în timp ce căptușeala este un pic mai scurt decât lungimea).

Ori o bucată de țesătură 4 împreună, una în interiorul celeilalte și îndreptați partea lor dreaptă afară. Ar trebui, de asemenea, asigurați-vă că toate articulațiile coincid unele cu altele. În fotografia de mai jos puteți vedea 3 bucăți de tul, imbricate, și îmbinarea lor formează o singură linie dreaptă. Fi baza pentru captuseala din interiorul straturilor de material textil.

Fusta tutu cu mâinile

Verificați cusături și marginile de jos pentru a se potrivi. Firele vor fi plasate pe partea din spate și, după cum puteți vedea pe imagini, acestea sunt un pic dincolo de granițele tesatura ca un material delicat este foarte dificil de a coase. Dacă doriți, puteți tăia un pic partea superioară din față a materialului (ca de obicei, în zona taliei față a materialului este de nivel ușor mai scăzut decât din spate).

Apoi, trebuie să neaten marginea de sus a fustei pe perimetrul, care va fi amplasat o curea. Rosturile trebuie să se facă lumină și copci mari. Se împarte porțiunea superioară a fustei la un sfert (în interiorul cusătură) și marcați cu ace.

Măsura fetele talie. Se taie cureaua elastică și o lungime de 4-5 cm mai scurt decât dimensiunea taliei. Conectați marginile și le coase împreună, folosind o cusatura zig-zag, așa cum se arată în imaginile de mai jos.

Fusta tutu cu mâinile

Imprastiati fusta trăgând firul bobinei. Asigurați-vă falduri pe fusta cât posibil ușor și mai lin. Când plasați banda de cauciuc pe fusta, Tuck centura toate loviturilor și cusături.

Fusta tutu cu mâinile

Apoi coase talie la fusta, de cusatura zig-zag, se întinde încet centura. Belt va fi fusta complet încercuiască, după cum se poate vedea pe fotografia de mai jos.

Fusta tutu cu mâinile

Pasul final - verifica fusta si elimina excesul de fir și cusături. Asta e tot, fusta noastră gata. Bucurați-vă de cusut!

Fusta tutu cu mâinile

Fusta tutu cu mâinile

Idei pentru utilizarea tul în decorarea de haine pentru copii

Este greu de imaginat un material mai potrivit pentru a crea o prințesă frumoasă tânără decât tul. Prezentate mai jos o varietate de selecție demostriruet de utilizări în fabricarea de îmbrăcăminte tul si decorare pentru copii pentru fete.

Fusta tutu cu mâinile

Fusta tutu cu mâinile

Fusta tutu cu mâinile

Fusta tutu cu mâinile

Fusta tutu cu mâinile

Fusta tutu cu mâinile

Fusta tutu cu mâinile

Fusta tutu cu mâinile

Fusta tutu cu mâinile

Vă dorim succes în procesul de creare a imaginii unui adevărat prințesă!