Poate un om care doriți să doar un forum

Pentru un timp - da, s-ar putea dori.
Dar atunci tot același inevitabil (acest lucru este natura!) Începe să admire, să flirteze cu alții. Tot ceea ce Womanizer's. Iar cei care îndeplinesc toate capriciile, axat pe tine și fiecare cuvânt podhvatyvayut- de obicei bezyinteresny))
da, această frază banală pur pentru a lull vigilență - este necesar pentru tine. Dacă la toate este necesar, acesta va fi pe nimeni. Pentru un tip normal *** tot ce mișcă - și anume, soția lui, prietenii ei, vecinii, colegii de clasă fostele prostituate, doamnele de la locul de muncă, colegi casual, călător în tren sau avion. da toate, la naiba.

acest lucru nu este un tip normal, și bl * tung

tip normal *** tot ce mișcă - și anume, soția lui, prietenii ei, vecinii, colegii de clasă fostele prostituate, doamnele de la locul de muncă, casual tovarăș de drum în tren sau avion. da toate, la naiba.


Teoria lui Darwin așa cum te văd eu nu am menționat?

Soțul meu, de asemenea, a spus că a vrut doar eu singur, și stă în minunata lui acum ca 8 ani și, ca un motiv pentru a nu da chiar cred că ar putea avea cu oricine altcineva în afară de mine, iar copilul a făcut și tot ce minunat! Și vă spun te sfătuiesc să nu asculte nimeni și de încredere în omul tău și nu refuză să închidă și să iubim la fel de mult ca și permise de sănătate;) în funcție de nevoile de sănătate fel de sex și toți vor avea oameni buni într-adevăr sunt diferite, dar, îmi pare rău, și femeile prea, nu toate! flori Scarlet! Să nu toți oamenii sub un singur grebenochku.

Ei bine, aici e un exemplu. Personal, vreau doar o femeie care timp de 10 ani de iubire. Numai că pentru mine a fost un coșmar: un cuplu de ani în urmă ne-am despărțit, dar am un sentiment este încă la fel. Tot timpul am văzut-o simt în fața lui. Mă uit în ochii ei fără fund, verde mare, care a văzut întotdeauna mică flacără nepogasayuschy. Hug, sărut ușor, miros părul frumos, roșu natural. Și, desigur, eu vreau ca ea să se întindă una lângă alta și de a face acest lucru foarte lucru. Am monogamă prin natura sa, ceea ce sa întâmplat, voi continua să cauzeze lovitură ireparabile din care am abia a venit o dată mintea la cap. Ea a fost deja căsătorit, și am înțeles că nu se va întoarce. Și dacă eu sunt cineva nebun, atunci numai pe ei înșiși. Dar, dacă ești sincer, ceva dureros de trist că, după toți acești ani, tocmai am pierdut pe undeva. Aparent, el a murit pentru ea. Sam, uneori, cred că nu ar fi o opțiune de rău, pentru că a trăi cu acea cărămidă la inimă insuportabil de dificilă.


Sunt încă tânăr, și, desigur, am toate normale „declanșat“ la vederea de femei frumoase, dar chiar și în pat cu un alt eu nu pot scăpa de imaginea sa. De câte ori nu am alte fete din greșeală le-a numit numele ei? Lot. Mai multe cazuri, cel puțin, mi amintesc. Și toate aceste sfaturi despre timpul și „găsi te un alt“ -, dar vă rugăm să nu încercați doar să uit totul cu ajutorul altor fete, pentru mai multe relații construite în speranța că celălalt va iubi, și, împreună cu imaginea obsedantă gravat fostul iubit. Dar, a suferit înfrângere după înfrângere, realizând că nu am înțeles, și forțat să cultive o dragoste pentru prietena noua nu este posibil.

Am încă multe lucruri pentru a obține făcut, dar a început să trăiască. Doar mă sperie averea mea. Cu atât mai mult mai mult și mai des, am început să caute în uitare jumatate de litru de jos. Vreau doar să uit și să înceapă să trăiască o viață nouă. Sau, în mod ideal, să se întoarcă la adevărata lui iubire și să trăiască. Dar această opțiune este nerealist și nu va deveni realitate. Se pare că soarta tristă pentru mine. Se pare că soarta ugotovleno mă chinuiești în această lume bună.

Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“

Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: [email protected]